anr-banner.gif

Hoe een ERP-pakket het leven van jouw kmo eenvoudiger maakt

Een ERP-pakket verzamelt alle relevante informatie van de verschillende afdelingen binnen jouw kmo in een centrale database. Automatisatie en integratie leiden tot een hogere productiviteit tegen een lagere kostprijs. In een woord: rendabiliteit. En die zet je dan weer op weg naar meer groei. We gaan hier wat dieper op in.

Een ERP-pakket kan je eigenlijk beschouwen als een overkoepelend platform, dat je bedrijfsvoering ondersteunt. ERP (voluit: Enterprise Resource Planning) is veel meer dan een boekhoudpakket, het modulaire systeem stuurt de strategische bedrijfsprocessen aan. De organisatiebrede benadering zorgt voor meer overzicht en inzicht. Op die manier kunnen de verschillende afdelingen hun operationele taken efficiënter organiseren.

Wat heb ik aan een ERP-pakket met standaardmodules?

Het vetrekpunt van een ERP-pakket zijn doorgaans inderdaad standaardmodules per afdeling: administratie, productie, logistiek, stockbeheer, CRM … Daarom focussen SAP partners, zoals het Belgische IT-bedrijf Anrova Solutions, op de ontwikkeling van sectorspecifieke ‘add-ons’. Aan de hand van deze applicaties kan je het ERP-pakket SAP Business One enten op het dna van jouw kmo. Zo bestaan er vandaag al performante ERP-toepassingen voor groothandels, retailers, de farmaceutische sector, projectplanners, logistieke bedrijven enzovoort. Anrova Solutions heeft een jarenlange ervaring in de kmo-wereld en kan meedenken over de specifieke behoeften van jouw kmo.

Waarom kiezen voor SAP Business One als ERP-pakket?

SAP is de wereldwijde marktleider in ERP-software. Met SAP Business One, de software die ondertussen ruim 70.000 ondernemingen in meer dan 170 laden gebruiken, biedt SAP de markt een ERP-pakket op maat van de kmo. Dat uit zich in de eerste plaats in het kmo-vriendelijke prijskaartje. SAP partners zoals Anrova Solutions staan in voor de opleiding van de medewerkers, wat doorgaans vlot verloopt dankzij de bijzonder gebruiksvriendelijke interface. Je kan het systeem naar keuze op eigen servers installeren, of in de cloud. De implementatie is eenvoudig en aan de hand van regelmatige updates beschikken je medewerkers steeds over de meest recente versie op hun pc of mobile device.

Hoe tilt een krachtige ERP mijn kmo naar een hoger niveau?

De gecentraliseerde realtime-informatie over alle flows en processen in jouw kmo, is van onschatbare waarde voor jouw bedrijfsvoering. Alle afdelingen zullen efficiënter werken en kosten besparen. Bovenal vergoot een ERP-pakket jouw slagkracht aanzienlijk. Je kan namelijk sneller schakelen bij wijzigende marktomstandigheden en jouw activiteiten optimaal afstemmen op de wensen en behoeften van je klanten.

Een ERP-pakket is dus essentieel om als kmo te groeien. De specialisten van Anrova Solutions geven je graag persoonlijk toelichtingen. Neem contact met hen op of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Anrova Solutions

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Harelbeke
  • Lier
  • Braine-l’Alleud

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials