anr-banner.gif

Hoe gebruik je het volledige potentieel van je Microsoft 365 tools?

IT

Heb je als bedrijf een Microsoft 365 licentie? Simon Geers en Steve Da Re, zaakvoerders van Hub.Co, helpen je het volledige potentieel van deze tools te ‘unlocken’. Daarnaast ondersteunt Hub.Co ook bedrijven bij de automatisatie en digitalisatie van bedrijfsprocessen.

Simon Geers: “Een praktisch voorbeeld: ondertussen kent iedereen Teams, maar weinigen weten dat je met deze tool veel meer kan doen dan alleen online vergaderen en chatten."

Onze kernactiviteit is bedrijven theoretisch en praktisch tonen wat er allemaal mogelijk is met de Microsoft 365 applicaties die in hun licenties zitten. Door dat potentieel te gaan inzetten, kunnen bedrijven maximaal gebruik maken van de tools waarvoor ze betalen.

We doen dit via een doordachte aanpak. We zien dat bedrijven nu vaak Teams gaan aanmaken, data gaan verspreiden en delen met externe personen. Ze komen dan snel op het punt waar ze niet meer weten waar alles staat en met wie de data zijn gedeeld. Wij gaan samen met de klant deze processen gecontroleerd opzetten. En last but not least, we gaan ervoor zorgen dat de mensen in de organisatie deze applicaties ook effectief en vooral efficiënt gebruiken. Dat is het change management gedeelte.”

Naast deze activiteiten, ondersteunt Hub.Co ook bedrijven bij de automatisatie en digitalisatie van bedrijfsprocessen om die efficiënter, lees ook goedkoper, te laten verlopen.

Team Hub.Co

Hub.Co, met hoofdkantoor in Borgloon, is een compact team. Het bedrijf is sinds 2019 actief in België. Kenmerkend is de flexibiliteit van het team, en hiermee onderscheiden ze zich van de grote spelers op de markt.

Het team bestaat uit zaakvoerders Simon Geers en Steve Da Re. Collega Wendy Peeters heeft een diepgaande expertise rond SharePoint en change management. Marlyse Schuermans vervolledigt het team met een stevige program- en projectmanagement ervaring op de teller.

Veel ruimte tot automatisering en digitalisering bij kmo’s

De klanten van Hub.Co zijn kmo’s en bedrijven tot 500 medewerkers. “Bij deze organisaties is er nog veel ruimte voor automatisering en digitalisering van processen,” weet Steve. “Dat zijn de bedrijven zonder grote budgetten, uitgebreide projectplannen en uitgewerkte veranderingstrajecten maar waar de focus ligt op pragmatisme, efficiëntie en kwalitatieve processen. En dat zijn net onze sterktes.”

“Wij zijn geen klassiek IT-bedrijf met helpdesk en ticketjes,” voegt Steve toe. “Sterker nog, wij beschikken zelfs niet over een helpdesk. Vragen komen rechtstreeks bij het team. We starten met een doorlichting, ontwerpen een oplossing op basis van de noden en zorgen voor een stapsgewijze implementatie, inclusief een sterke focus op begeleiding en coaching van de medewerkers in de veranderingen. We zien onszelf ook als coaches, die het traject van a tot z in goede banen leiden en de klant het proces laten doorlopen, met onze ondersteuning.”

Simon: “Wij werken ook sector onafhankelijk - in elke branche zijn er bedrijven die een digitale boost kunnen gebruiken: van bakkers en fietsenmakers, tot consultancybedrijven en productiebedrijven.”

Meer info? Die vind je op de website van Hub.Co.

Telefonisch kan je Hub.Co bereiken op het nummer 02 895 42 42

Graag een kennismakingsgesprek met Marlyse Schuermans? Hier boek je dit rechtstreeks in

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials