Investeren? But get your budget right first!

IT

Een nieuw jaar met nieuwe plannen en ideeën. Aan creativiteit ontbreekt het de meeste kmo’s niet. Het is van hun creativiteit dat ze vaak moeten leven. Creatief in het bedenken van producten, marktbenaderingen, servicemodellen, … Noem maar op. Als je dan een schitterend idee uitwerkt, moet je nog kijken of er financiële mogelijkheden zijn om het concreet te maken. Als dat geregeld is, heb je met investeren in duurzame zaken geen probleem. Daar knelt ons schoentje echter: duurzaam en IT zijn moeilijk te verzoenen.

Je bestelt materiaal en nog voor het goed in dienst genomen is, ben je al aan vervanging of aanpassing toe. En dan zwijgen we nog over de kost van het onderhoud van je IT. Ook hier toveren we weer een konijn uit onze hoed! Als we goederen nodig hebben die vlug verouderen en dan vervangen moeten worden, is het interessanter om te zoeken naar een flexibele financiering. Een schitterend idee hebben we in november al voorgesteld met de MS Open Value Contracten.

Hier huur je je software voor je toestellen voor een vaste prijs per jaar. Nu gaan we nog een stap verder. Je kunt ook je hardware op deze wijze gebruiken. Hoe gaat dit dan ik zijn werk? Je bekijkt hoeveel pc’s, schermen, printers, … je in totaal nodig hebt.

Een bekwame IT-partner presenteert je dan een maandelijkse prijs per toestel om die eigenlijk te huren. Bovendien kan je er nog een vaste onderhoudsprijs om nemen. Zo heb je een vooraf bepaalde vaste kost per werkplek die je iedere maand betaalt en alles werkt zonder verrassingen. En komen er gebruikers bij of vallen er af, dan passen we ook de maandelijkse huur in die zin aan.

Op die manier heb je geen last meer van de zware budgettaire belasting van de vernieuwing van het ganse IT-park. Bovendien werk je met de laatste hard- en software voor een optimaal rendement van het materiaal en van de medewerkers. Lijkt dit je interessant? Aarzel niet. Grijp naar je pen, telefoon of e-mail en laat het weten. Weer een zorg minder voor 2010. Het gaat een schitterend jaar worden!

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom