20200701-Desk-solutions.gif

Acom IT-dokters maken notarieel congres virusvrij met SentinelOne antivirussoftware

Op 19 en 20 september vond in Waagnatie het Notarieel Congres Antwerpen plaats. In een geheel nieuwe, en ietwat ongewone, festivalstijl behandelden de aanwezige notarissen actuele thema’s zoals de digitale transformatie, nieuwe technologieën en ‘de persoon achter de notaris’. Het centrale thema was: Tradition in Motion. IT expert acom was partner van dit evenement en had een aantal IT-dokters ter plaatse om de 800 aanwezige notarissen kennis te laten maken met de antivirussoftware SentinelOne.

Het Notarieel Congres Antwerpen zag er dit jaar anders uit. Naast de lezingen waarin 2 dagen lang nieuwe uitdagingen voor notarissen werden besproken, was het evenement opgevat als een groots festival.

Acom, IT-specialist voor kmo’s, was als partner aanwezig met een eigenzinnige stand. Inspelend op de technologische ontwikkelingen in de notariële sector en de daaraan verbonden risico’s waren de acom medewerkers aanwezig als dokters in een heus IT-laboratorium. Hiermee speelden ze in op het ‘ontzorgen’ van de notarissen door één van hun primaire zorgen, namelijk IT, uit handen te nemen. Uitgedost in witte labojassen presenteerden ze de  notarissen onder meer een demo van de SentinelOne antivirussoftware.

SentinelOne antivirussoftware

De SentinelOne antivirussoftware die Acom presenteerde is een gespecialiseerde beveiligingssoftware die de nieuwste ontwikkelingen in artificiële intelligentie en computer learning combineert om bedreigingen te voorkomen, te counteren en een omvattende endpoint beveiliging te garanderen.

SentinelOne is uitvoerig getest, innovatief en gecertificeerd en biedt een geautomatiseerde detectie, respons en remedie tegen alle soorten aanvallen, op elk moment van de aanval en op een breed gamma aan besturingssystemen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je onderneming.

Ben je op zoek naar een antivirussoftware die jou dag en nacht gemoedrust biedt? Reken je daarvoor op de expertise en het vakmanschap van een partner die jarenlange ervaring heeft met IT services aan kmo’s? Contacteer acom dan nu via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Acom

Meer weten?

Acom logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Acom
  • Boomsesteenweg 524
    2020 Antwerpen
  • 0032 3 210 92 60

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • i4c²

  • Bart Bert Grafische projecten

Bekijk de socials