leaderboard Desk Solutions 980w120.png
Maarten Avonts is de nieuwe vennoot bij acom naast Luc Geerts en Philip De Schutter

Antwerps IT-bedrijf acom verjongt management

IT-diensten & Beheer

Sinds kort maakt Maarten Avonts (29) deel uit van het management van acom. Hij is de nieuwe vennoot naast Luc Geerts en Philip De Schutter. Hiermee kiest het Antwerpse IT-servicebedrijf doelbewust voor een duidelijke verjonging van het management.

Maarten Avonts is al sinds 2013 aan de slag bij het bedrijf. Als sales manager nam hij de volledige afhandeling van aankoop en verkoop op zich, alsook de contacten met de klanten.

“Aan mijn taakomschrijving zal er de komende periode echter weinig veranderen. Wat we wel nodig hebben op korte termijn, zijn nieuwe mensen om het technische team te komen versterken”, licht Maarten Avonts toe.

Acom rekruteert technische medewerkers

Acom telt op dit moment 26 medewerkers. Het is de ambitie om tegen het 30-jarig bestaan te groeien naar 35 personeelsleden. De zoektocht richt zich onder meer op jonge mensen met een technisch profiel die sterk gemotiveerd zijn om hun loopbaan uit te bouwen bij acom.

Ontzorgen op het vlak van IT

Acom levert, plaatst en onderhoudt netwerkinfrastructuur bij kmo’s en kleinere bedrijven. Het bedrijf wil volledig ontzorgen op IT-vlak en legt vooral de nadruk op een doorgedreven service. Tot de klanten behoren onder meer Cardoen, Precura Verzekeringen en RAFC.

“Aangezien acom zelf een kmo is, weten we heel goed wat de kosten op IT-vlak zijn. Goed advies geven en de klanten tevreden houden, dat is de toekomst voor bedrijven uit onze sector”, aldus Maarten Avonts.

banner Aurelium.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven