leaderboard Desk Solutions 980w120.png
Samenwerken met Microsoft Teams dankzij Aurelium

Digitaal communiceren en samenwerken als team, ook in je kmo

Sponsored

Hoe communiceren je medewerkers met elkaar? En hoe werken ze samen aan een project? Bij elkaar op kantoor of in een vergaderzaal, via telefoon of via een eindeloze stroom mails? Sturen ze elkaar talloze bijlages over en weer? Met de juiste communicatietools verloopt zo’n proces heel wat vlotter.

Microsoft Teams

Om sneller en efficiënter samen te werken, maken meer en meer bedrijven de overstap naar specifieke platformen waarop medewerkers met elkaar kunnen communiceren, bestanden kunnen delen en kunnen samenwerken. Microsoft Teams is op dat vlak een zeer nuttige tool. Het maakt deel uit van Office 365 en werkt zowel op desktop als op mobiele toestellen, dus het sluit naadloos aan bij een nieuwe manier van mobiel (samen)werken. Als je al Office 365 hebt op je bedrijf, zit Teams dus inbegrepen in het pakket en moet je geen nieuwe logins aanmaken voor je gebruikers.

Chatbox én virtuele werkplek voor je team

Teams is meer dan een chatbox. Met Teams zet je verschillende kanalen op (bijvoorbeeld voor campagnes en events), hou je groepsgesprekken en virtuele vergaderingen – inclusief videochat – en kan je bestanden raadplegen, delen en aanpassen dankzij geïntegreerde apps van Microsoft en andere partners. Ook andere tools en websites, zoals YouTube, Twitter, Trello of je CRM-pakket, kan je in Teams integreren. Het is met andere woorden een gecentraliseerde virtuele werkplek. Je vindt zowel de tools als de nodige bestanden voor het project op één locatie en verliest geen tijd meer door telkens weer informatie te moeten gaan opzoeken in meerdere locaties of applicaties.

Is Teams iets voor jouw kmo?

Wil je aan de slag met een digitaal platform waarmee je medewerkers met elkaar kunnen communiceren, inhoud kunnen delen en kunnen samenwerken? Een platform waarin bovendien heel wat nuttige tools geïntegreerd zijn? Microsoft Teams klinkt in elk geval veelbelovend. Is het ook iets voor jouw bedrijf? De consultants van Aurelium hebben intussen ruime ervaring met Microsoft Teams opgebouwd. Ze organiseren gratis infosessies waarin ze de belangrijkste features bespreken, hun bevindingen met het platform delen én je aan de hand van realistische scenario’s tonen of Teams voor je kmo een meerwaarde zou vormen. Lees hier alvast het artikel van Aurelium over de voor- en nadelen van Teams. De gratis infosessies vinden plaats op een drietal momenten en duren twee uur. Schrijf je snel in via deze link!

Nood aan IT-oplossingen door experts in kmo’s? Aurelium bereidt je bedrijf voor op de uitdagingen van de toekomst! Neem contact op via de website of via het formulier hieronder.

Lees ook:

Meer weten?