leaderboard Desk Solutions 980w120.png
Intracto neemt BLUE Web Solutions over

Intracto neemt BLUE Web Solutions over

IT-diensten & Beheer

Nog geen week nadat de onafhankelijke participatiemaatschappij Waterland in Intracto is gestapt, kondigt de innovatieve digital services-groep met vestigingen in Herentals, Antwerpen en Den Bosch een nieuwe overname aan. BLUE Web Solutions met uitgebreide expertise in PHP en opensource frameworks is de tweede strategische stap van Intracto in Nederland. 

Tweede overname in Nederland

Het is ongeveer een jaar geleden sinds Intracto een eerste overname in Nederland deed. Met BLUE Web Solutions versterkt Intracto zijn technisch team in Nederland en onderstreept het zijn filosofie op vlak van open source. BLUE Web Solutions bevindt zich in Den Bosch op dezelfde locatie als het Nederlandse kantoor van Intracto. “Dat maakt het nog makkelijker om het bedrijf te integreren in onze groep en een sterke, veelzijdige Nederlandse ploeg uit te bouwen”, zegt Pieter Janssens, managing director van Intracto.

Eerste overname in Nederland kent meer dan 30% groei na 1 jaar

“We blikken erg tevreden terug op ons eerste jaar in Nederland”, stelt Pieter Janssens. “De integratie van Have A Nice Day is succesvol afgerond en met een groei van meer dan 30% kunnen we in Nederland bovendien terugblikken op het sterkste groeijaar tot nu toe."

Nieuwe strategische stappen in Nederland

Intracto ziet het als een signaal dat zijn activiteiten sterk geapprecieerd worden. 
Pieter Janssens: "Dat stimuleert ons om ook in Nederland nieuwe strategische stappen te gaan zetten, te beginnen met de uitbreiding van de technische expertise op weg naar een echte multi-stackomgeving.”