leaderboard Desk Solutions 980w120.png

Ontdek de toekomst bij SuperNova

IT-diensten & Beheer

Internationaal technologiefestival strijkt neer in Antwerpen

Met Supernova strijkt eind september 2018 een internationaal technologiefestival neer in Antwerpen. Een festival waar visionaire oplossingen, technologie en inzichten samenkomen.

Gedurende enkele dagen verzamelen 'thought leaders', veelbelovende scale-ups en leidende techbedrijven van over de hele wereld, zich op het Antwerpse Eilandje. Om te praten, te pitchen en te presenteren. Ideaal dus om als ondernemer, creatief, innovator, investeerder of gewoon geïnteresseerde de toekomst te ontdekken.

Supernova Professional

De SuperNova Professional-top vindt plaats op 27 en 28 september en omvat de conferentie, technische beurs, de pitching van investeerders en de talentbuzz. Tijdens het weekend staat SuperNova open voor iedereen die nieuwsgierig is. Via een parcours door de wijk zullen bezoekers allerlei nieuwe snufjes leren kennen.

Topsprekers

Tijdens de conferenties schetsen game-changers en bedrijven van morgen hun visie op mens en technologie. Het festival kon enkelen mooie namen strikken zoals Philip Ingelbrecht (co-founder Shazam), Duco Sickinghe (Fortino Capital), Jan Peter Balkenende, Vivienne Ming en Seth Godin.

Praktisch

SuperNova vindt plaats op 27-28-29-30 september 2018. Het openbare festival vindt plaats op 29 en 30 september met de interactieve expeditie, de technische beurs (Tech Fair) en de talentbuzz. Er is geen ticket nodig tijdens deze 2 dagen.

www.supernovafest.eu