DESK-SOLUTIONS-12-2019.gif

Veel bellen en toch minder betalen?

Partner

Telefonie blijft voor vele werkgevers erg belangrijk. Of dit nu op kantoor is of onderweg: als er veel moet worden getelefoneerd, dan kunnen de kosten sterk oplopen. Gelukkig is er een mooi alternatief voorhanden dat de kosten kan drukken: het Phone2Bizz VoIP-platform.

Phone2Bizz en Bria Stretto app

Phone2Bizz en de Bria Stretto applicatie bieden een alternatief op vaste telefonie: je installeert de software op je pc, smartphone of tablet en kan vervolgens communiceren van waar (ter wereld) je maar wil. Buitenbellen doe je rechtstreeks via je pc met een headset.

Dit biedt een oplossing voor ondernemingen waar veel moet worden getelefoneerd. Denk maar aan bedrijven waar veel werknemers op de baan zijn of zich in het buitenland bevinden.

Rudy Van Avermaet (Gedelegeerd bestuurder bij AllesCloud): “Stel, een van je medewerkers is in Zuid-Afrika en wil iemand bereiken op het bedrijf. Dankzij Bria Stretto Solutions kan dit eenvoudigweg via internet. Gewoon even zijn of haar laptop erbij nemen en er kan getelefoneerd worden alsof deze medewerker in het kantoortje naast je zit.”

Onderscheid met klassieke telefonie. De voordelen:

Phone2Bizz onderscheidt zich van klassieke telefonie. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Veel goedkoper dan een klassieke telefooncentrale.
  • Eender waar te gebruiken: als je je pc of smartphone bij hebt, kan je op een heel snelle, gemakkelijke en goedkope manier bellen. De enige voorwaarde is dat je met internet verbonden bent.
  • Beperkte investering vooraf.
  • Integraties met CRM- en boekhoudsystemen zoals Teamleader en Exact Online.

Rudy Van Avermaet: “Op deze manier telefoneren is veel goedkoper dan via de klassieke netwerken. Je betaalt alleen de software. De interne gesprekken op zich verlopen gratis, of je nu 5 of 50 gesprekken doet per dag. Zo kan iemand vanuit pakweg een hotel in China gratis intern bellen naar een collega in België.”

Bovendien kan het systeem veel meer dan alleen maar telefoneren: berichten versturen, videogesprekken voeren, vergaderen met meerdere personen tegelijk, ...

Onderhoud

Klassieke telefooncentrales vergen voortdurend onderhoud: er is wat stuk, nieuwe toestellen moeten worden aangesloten, er zijn automatische doorschakelingen nodig, …

Phone2Bizz werkt met een maandelijks bedrag, waarbij alles zit inbegrepen:

  • Updates van de software.
  • Aanpassingen en configuraties.
  • Oplossingen op maat van je bedrijf.

Persoonlijk advies

Wil je persoonlijk advies over deze nieuwe vorm van telefonie? Stel dan vrijblijvend je vraag via onderstaand formulier.

AllesCloud

AllesCloud biedt uitgebreide kennis en ervaring in de automatisering van bedrijven en o.v.v. telefonie. Als volledig provider-onafhankelijke speler geven ze advies op maat van je zaak, waarna je zelf kiest wat je wil.

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven