leaderboard Desk Solutions 980w120.png

Nieuwe tool voor online beheren van licenties

IT- en databeveiliging

ESET, wereldspeler in cybersecurity, lanceert een nieuwe tool voor online management van licenties. Dit systeem biedt MSP’s (Managed Service Provider) zicht op de licenties van hun klanten, het gebruik ervan en de toestellen die actief zijn.

Aanpassen aan behoeften

Met één geaggregeerd dashboard van MSP Administrator (EMA) kunnen MSP’s klanten en licentiehouders creëren en hun specifieke parameters beheren. Als de behoeften van de klanten veranderen, kunnen MSP’s snel het aantal overeenstemmende licenties upgraden of downgraden.

Tool die tijd bespaart  

Gecombineerd met ESET’s Direct Endpoint Management plugins of ESET Security Management Center biedt EMA een gebruikservaring die tijd doet besparen bij backoffice processen. De flexibiliteit van EMA laat toe geïntegreerde boekhoudrapporten te genereren, waardoor de MSP’s de facturatie-informatie alsook de kostenramingen kunnen beheren.

Martina Mašlejová, Product Manager Business Security bij ESET, legt uit: “EMA is ontworpen om aan de eisen van MSP’s te beantwoorden. Zo kunnen ze taken in verband met bestellen en toekennen van licenties snel verwerken en de veiligheid van hun bedrijfsklanten verzekeren.”

banner rec Desk Solutions V1.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant