anr-banner.gif

Klaar voor cloud telefonie? Sonal zorgt voor een vlekkeloze overstap!

Cloud telefonie: sommigen gebruiken het al jaren. Anderen waagden pas net de overstap. Een enkeling weet er nagenoeg niets van en zweert bij een klassieke, analoge telefooncentrale.

Bij Sonal vonden ze dit hét uitgelezen moment voor het opstellen van een handige gids: een rode draad voor, tijdens én na je overstap naar cloud telefonie.

Hoe werkt cloud telefonie en wat zijn de voordelen? Welke aanbieders zijn er? Wat met de overstap? Ontdek het allemaal in deze complete gids. En er is meer! Dankzij de handige checklist breng je bovendien snel en makkelijk je huidige telefoniekosten in kaart.

Download hier de complete gids mét checklist!

Cloud telefonie voor beginners

Simpel uitgelegd is cloud telefonie: vaste telefonie via het internet. In tegenstelling tot de analoge telefonie van weleer, heeft cloud telefonie geen fysieke telefooncentrale meer nodig.

De voordelen? Met cloud telefonie beschik je over alle functionaliteiten van een klassieke centrale zoals wachtmuziek, doorverbinden van gesprekken, omleidingen naar je gsm, cascades, belgroepen, enz. De mogelijkheden inzake flexibiliteit, functionaliteiten en voordelen gaan bij cloud telefonie nog veel verder.

Gids over cloud telefonie: jouw leidraad voor, tijdens én na de overstap

Overtuigd van cloud telefonie? Mooi zo! Dan ben je waarschijnlijk op dit moment in onderhandeling met één of meerdere mogelijke partners. Of misschien zoek je nog wat meer informatie? Tenslotte is het niet zo vanzelfsprekend om het bos door de bomen te zien tussen alle mogelijkheden en aanbieders.

Sonal bundelde voor jou alle nuttige en praktische informatie over cloud telefonie. Ontdek snel wat cloud telefonie voor jou en je bedrijf betekent.

Download hier je gratis whitepaper mét checklist!

Overtuigd van cloud telefonie?

Is de kogel door de kerk? Mooi zo!

Informeer je goed alvorens aan de overstap te beginnen.

Dankzij de handige checklist van Sonal voorkom je alvast onverwachte verrassingen en ben je er zeker van dat je in zee gaat met een leverancier die jouw noden en behoeften invult.

De basisnoodzaak voor cloud telefonie is een stabiele internetverbinding. Wees er dus van verzekerd dat je hierover beschikt, want dit is de basisbehoefte voor zorgeloos communiceren met cloud telefonie.

Bovendien moet je weten dat het aanbod aan cloud telefonie erg groot is en dat niet alle platformen dezelfde functionaliteiten bieden. Het ene platform blinkt al meer uit in gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid dan het andere. Ga goed je bedrijfsnoden na alvorens een keuze te maken.

Sonal begeleidt je bij die keuze en gidst je probleemloos door het overstap- en integratieproces. Meer info? Vul snel onderstaand contactformulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Sonal

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Sonal
  • Antwerpsestraat 145
    2640 Mortsel
  • 03 448 08 48

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials