Laat eens iets zien!

IT

Wie degelijk en professioneel wilt overkomen, moet zich natuurlijk goed kunnen presenteren. Dat begint met je kleding, je houding en je taalgebruik. Op tijd komen helpt ook. Als dat in orde is, zorg je er best nog voor dat de informatie die je wilt overdragen duidelijk is.

De tijd van de papieren presentaties is echt wel voorbij. Je kunt het dus beter doen met een PowerPointje. Dat kan heel eenvoudig het tonen van een of meerdere slides zijn tot een volledig interactief gebeuren op het scherm van je laptop of tablet. Leuk als je een one-on-one meeting hebt. Wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn is een projectie waarschijnlijk de oplossing. Je kunt hiervoor verschillende types gebruiken: ben ik op verplaatsing of komen de toeschouwers naar mijn kantoor? In het eerste geval moet het toestel vlot draagbaar zijn. De huidige generatie ‘micro projectoren’ levert hier een degelijke oplossing. Licht en toch redelijk performant.

In je vergaderzaal voorzie je toch beter iets krachtiger. Nadeel van de standaard projector is vaak dat je in de schaduw van je eigen beeld staat en werkt. Daarvoor bestaan er groothoek-projectoren. Zij kunnen van heel dichtbij toch een groot beeld genereren.

Ook de manier van connecteren kan verschillend zijn. Normaal via een gewone VGA scherm connector, of via HDMI, of zelfs via de netwerkkabel of draadloos. Alles is tegenwoordig mogelijk én betaalbaar. Je hebt zelfs 3D modellen met speciale brillen voor musea of projectoren die samenwerken om een gecombineerd groot beeld te maken

Neusje van de zalm zijn de interactieve projectoren. Zij laten toe van met speciale markers op het whiteboard te schrijven en notities in de kleur naar keuze toe te voegen en die te kunnen bewaren of meteen afdrukken of te kopiëren op een USB stick. Zo kun je de bezoeker iets meegeven van wat er getoond werd. In vergelijking met een quasi onbetaalbaar klassiek smartboard dat de scholen nu vaak gebruiken, zijn ze bovendien tot 60% goedkoper en minstens even handig. Zij werken samen met alle courante lespakketten. Een aanrader voor wie zijn vergaderzaal efficiënt wilt gebruiken of voor scholen die een oplossing voor al hun klassen willen.

Bij acom hebben we verschillende modellen actief als demo opgesteld staan. Maak zeker een afspraak en kom de mogelijkheden ontdekken. Je zult versteld staan van de heldere oplossingen.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom