Microsoft of macro hard! Een ode aan onze business partner …

IT

Vastlopen, bugs, release data overschreden, vlug een nieuwe versie lanceren, … Het zijn allemaal zaken waar Microsoft in de voorbije jaren mee te maken had. En iedereen had en heeft commentaar. Maar iedereen werkte, werkt en blijft werken met Microsoft. Ondanks het klagen.

Eerlijk blijven!

Wij stellen graag het volledige plaatje even voor. Ten eerste maakte en maakt Microsoft software die moet draaien op hardware die anderen maken. Geen sinecure. Ten tweede is het dankzij Microsoft dat PC’s voor iedereen betaalbaar geworden zijn. Bill Gates zijn motto was: een pc in elke huiskamer. En wat zien we nu? Inderdaad. En ten derde maakt Microsoft software die op alle domeinen mee kan: de huiskamer, de kmo, de multinational, in de school, in de sociale sector, … Wie doet hen dat na?

Partner support is kwaliteit voor de klant.

Bovendien voelen wij, als partner van Microsoft, de steun die Microsoft ons geeft heel sterk. Zij zorgen er mee voor dat we onze klanten een degelijke service kunnen geven. Naast de kwalitatieve producten, zinvolle examens en nauwe opvolging, leren ze hun partners om echt mee te denken met de klanten om zo tot win-win situaties voor alle partijen te komen.

Lange termijn relatie.

Wij, en onze klanten, merken dat. Al vele jaren kiezen we bewust voor Microsoft. Door onze trouw aan de Microsoft familie over de ganse lijn, kunnen we kwaliteit en stabiliteit waarborgen in de producten en de diensten die wij afleveren.

Microsoft of macro hard?

Microsoft helpt ons kei-hard om ook op macro gebied te scoren. Wij zijn oprecht dankbaar voor zo’n partner. Op ons kan je rekenen. Nu en voor nog vele jaren.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom