leaderboard Desk Solutions 980w120.png

Nieuwe app doet gebruikers goedkoper cafés ontdekken

Partner

De Happy Days-app is een gloednieuwe app met een duidelijk doel: gebruikers aansporen om meer buiten te komen en nieuwe cafés te ontdekken, door hen bij een eerste bezoek gratis consumpties aan te bieden. Horeca-uitbaters registreren volledig gratis en krijgen deze gratis consumpties deels terugbetaald.

Jonge Vlaamse ontwikkelaars

De jonge Vlaamse ondernemers die de app ontwikkelden, gaan uit van het feit dat horeca-uitbaters het moeilijker hebben sinds de invoer van de ‘witte kassa’. Daarnaast beseffen ze dat studenten of andere jongeren met de opkomst van de digitale revolutie veel minder buitenkomen. De app moet een antwoord bieden op deze twee fenomenen.

Gebruikers: elke dag een gratis consumptie

De app werkt met een abonnement voor gebruikers: voor een abo-prijs van 5 EUR per week krijg je elke dag van de week 1 gratis consumptie in elke geregistreerde horecazaak die je bezoekt. Gebruikers kunnen dagelijks swipen om hun drankje in de aangesloten horeca zaken te gebruiken. Een kaartje geeft je aan in welke geregistreerde horecazaken in je omgeving je jouw gratis consumptie kan nuttigen. Consumpties die daarop volgen, betaal je gewoon. De functie waarmee je evenementen kan aanmaken en vrienden kan uitnodigen, is een extra social boost voor gebruikers.

Meer nieuwe klanten voor horecazaken

Horecazaken regsitreren gratis en krijgen dankzij de app meer bezoekers over de vloer. Horecazaken geven alleen het eerste drankje gratis aan een gebruiker die de betalende versie heeft van de app. Zo worden studenten gestimuleerd om vaker sociaal aanwezig te zijn in de horeca zaken. Bovendien kunnen de geregistreerde horecazaken via hun profiel leuke foto’s tonen aan gebruikers die zich in hun omgeving bevinden en hen op die manier naar hun zaak lokken.

Van Antwerpen naar andere centrumsteden

De Happy Days-app is nog maar net gelanceerd. Momenteel zijn er zo’n 15 geregistreerde horecazaken en een 60-tal gebruikers. De provincie Antwerpen doet met Geel en Aarschot dienst als pionierslocatie. Bedoeling is zo snel mogelijk uit te rollen naar stad Antwerpen en andere centrumsteden.

Gratis download

De app kan je als gebruiker gratis downloaden via de website. Voor zowel Android als iOS. Horecazaken kunnen zich via deze website gratis registreren.

Meer info:

Aligent bvba 
via gsm: 0479/97 11 25 of via mail.

Meer weten?

Contactinformatie

  • Wasserij & Droogkuis De Ster
    Blaubergsesteenweg 21
    2230 Herselt
  • 014/54 50 54

Ook interessant

Interessante bedrijven