DESK-SOLUTIONS-12-2019.gif
5G Verbinding

Slimmer zakendoen en snellere service: 5G biedt commerciële buitenkansen, ook voor kmo’s

Partner

Met de overgang van 3G naar 4G nog maar net achter de rug, zijn de verwachtingen ten aanzien van een nieuw 5G netwerk niet meteen hooggespannen. Investeringen in gerelateerde technologieën laten bij de meeste ondernemingen nog op zich wachten. Ten onrechte, want anticiperen op de roll out van 5G geeft je een head start op de rest van je sector. Ook Brother ziet hierin mogelijkheden om een betere en snellere service te ontwerpen.

Een nieuw begrip van snelheid

De beschikbaarheid van 5G is momenteel nog beperkt tot een handvol grote, Europese steden. Naar het einde van volgend jaar toe zou het grootste deel van de Europese bevolking toegang moeten hebben tot dit supersnelle netwerk. Dit betekent dat je 10 tot zelfs 100 keer sneller gegevens zal kunnen verwerken dan met het huidige 4G netwerk. Zo zal je mobiel ook sneller kunnen downloaden dan met je wifi verbinding.

Flexibele en mobiele werknemers

Deze hoge verwerkingssnelheid zorgt voor een toegenomen flexibiliteit bij je werknemers en zal de evolutie naar een grotendeels mobiel personeelsbestand  en geïntegreerde werkplekoplossingen kracht bijzetten. Op die manier zullen je medewerkers hun taken onderweg kunnen voortzetten en je zal gemakkelijker vanop afstand conferenties, meetings of productlanceringen kunnen organiseren en bijwonen. Wie weet wordt je bedrijf zo een internationale hub.

Geavanceerde technologie voor state-of-the-art service

De beschikbaarheid van 5G maakt de ontwikkeling van nieuwe technologieën mogelijk. Van holografische oproepen tot artificiële intelligentie: 5G zal een ongeziene golf van innovatie inleiden.

Maar ook minder futuristische ontwikkelingen kunnen iets betekenen voor jouw onderneming. Zo ontwikkelde Brother multifunctionele, draadloze printers en voorziet het bedrijf om de reeds beschikbare applicatie iPrint&Scan uit te breiden met extra functionaliteiten voor een nog betere service.

Wil je weten hoe 5G en de cloud je in staat stellen om je sector een stapje voor te blijven? Vul onderstaand formulier in.

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven