leaderboard Desk Solutions 980w120.png

Orange Belgium brengt B2B, wholesale en innovatie-activiteiten samen

Telefonie

Werner De Laet benoemd tot chief B2B, wholesale en innovatie

Orange Belgium voert een vereenvoudiging in zijn organisatie door en brengt zijn B2B-, wholesale- en innovatieactiviteiten samen. Aan het hoofd hiervan komt de 49-jarige Werner De Laet, tot eind 2018 nog CEO van Orange Luxembourg. De nieuwe organisatie gaat vanaf 1 januari 2019 in voege.

Zakelijke markt beter ondersteunen

Op deze manier wil Orange Belgium de strategische prioriteiten voor de zakelijke markt beter ondersteunen. Het gaat dan concreet over de ontwikkeling van convergente en ICT-diensten, alsook over de uitbouw van het Internet of Things.

20 jaar ervaring bij Orange Belgium

Werner De Laet volgt Ingrid Gonnissen op, die Orange Belgium’s Enterprise Business Unit tot 31 december blijft leiden. Zij verlaat Orange om zich te concentreren op haar onafhankelijke activiteiten, met name bestuursfuncties en missies. De Laet heeft 20 jaar ervaring bij Orange Belgium. Hij trad in 1998 bij Mobistar in dienst als financial information systems manager. Van 2006 tot 2013 was hij chief financial officer van Mobistar en in mei 2013 werd hij CEO van Orange Luxembourg. In nauwe samenwerking met de Orange Group is hij sinds oktober 2016 ook chief wholesale & innovation center van Orange Belgium.

4G en mobiel IoT-netwerk

“Dankzij zijn uitgebreide ervaring en kennis van de ICT-sector zal Werner De Laet van grote waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten op de zakelijke markt”, stelt Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium. Hij houdt eraan Ingrid Gonnissen te bedanken voor haar ‘onwrikbaar engagement sinds 2016 om de B2B-klanten te bedienen. Zij speelde een cruciale rol bij het versterken van de verkoopkanalen, de samenwerking met de Orange Group en de verbetering van de B2B-resultaten.

"Dankzij ons uitstekend 4G en mobiele IoT-netwerk en de introductie van Unlimited in de zakelijke aanbiedingen, hebben we alle kaarten in handen om aantrekkelijke en innovatieve diensten aan onze zakelijke klanten aan te bieden”, stelt Werner De Laet op zijn beurt.

Ingrid Gonnissen wenst haar opvolger het allerbeste in zijn nieuwe rol.

De Enterprise Business Unit van Orange Belgium stelt convergente mobiele en vaste aanbiedingen voor aan kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Banner Sonal.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven