anr-banner.gif

Wat kan UCaaS-technologie betekenen voor jouw kmo?

IT

Het letterwoord UCaaS staat voor Unified Communications as a Service. Je kent het begrip wellicht beter als ‘cloudtelefonie’. De technologie bundelt alle vormen van bedrijfscommunicatie (spraak- en videocommunicatie, instant messaging, content-sharing enz.). Het grote pluspunt? Je hoeft geen onderliggend platform te installeren en beheren.

AllesCloud heeft een sterk uitgebouwde expertise in huis op het gebied van digitale telefonie. Binnen dit vakgebied valt UCaaS vandaag niet meer weg te denken. Het hybride werken is een blijver en dus hebben kmo’s nood aan een systeem dat overal dezelfde functionaliteiten biedt. Thuis, op kantoor en op andere werkplekken. AllesCloud UCaaS is een dergelijk systeem. Met zijn handige interface creëer je snel routeringen, die je vervolgens eenvoudig aanpast. Elke telefonische oproep komt op de juiste plaats terecht. Eenvoudig en efficiënt.

UCaaS als samenwerkingstool

Een goede samenwerking en communicatie leidt tot de beste bedrijfsresultaten. Maar hoe kan je dit bereiken wanneer jouw medewerkers afwisselend thuis, op het bedrijf en externe locaties werken? Precies met dit doel voor ogen biedt AllesCloud een zo compleet mogelijk UCaaS-systeem. Het omvat niet alleen telefonie, maar ook een chatfunctie en onlinemeetings. Voor de organisatie van virtuele vergaderingen biedt AllesCloud UCaaS dan weer een oplossing die robuust, flexibel en intuïtief is.

Call Center Pro add-ons

Call- en contactcenters kunnen AllesCloud UCaaS in functie van hun behoeften uitbreiden met een set add-ondiensten. Zo beschik je met Call Center Pro over bijkomende PBX-functies (voor het routeren en schakelen van oproepen tussen de bedrijfslocatie en het telefoonnetwerk). Je verkrijgt tegelijk een beter inzicht in de workflow van je callcenter via uitgebreide statistieken. Dat creëert perspectieven om de werking te optimaliseren en de klanttevredenheid te boosten. Het resultaat is een efficiëntere werkdag en slimmere personeelsbezetting.

Integreer al jouw systemen

Jouw kmo maakt wellicht gebruik van heel uiteenlopende business-software. Applicaties die de processen automatiseren en de wokflows stroomlijnen. Vaak zijn ze essentieel voor de efficiëntie en productiviteit van je medewerkers. AllesCloud biedt verschillende software-integraties aan, zodat je de voornaamste programma’s kan koppelen aan je UCaaS-platform. De onderneming voegt steeds nieuwe integraties toe, om tegemoet te komen aan de behoeften van elke klant.

Meer weten? Wij vertellen je graag wat AllesCloud UCaaS kan betekenen voor jouw organisatie. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials