20200701-Desk-solutions.gif

Whitepaper over digitalisering: een must-read voor elke kmo

Kreeg jouw kmo het ook hard te verduren tijdens deze pandemie? De nodige digitalisering kan jouw bedrijf dan een stevige duw in de rug geven om er weer te staan.

Confronterende cijfers uit de whitepaper over digitalisering

Digitalisering. Het is een trend voor bedrijven, maar er is nog een lange weg te gaan. Dat bewijzen alvast deze cijfers uit de whitepaper over digitalisering die Brother publiceerde:

 • 68% van de kmo’s zegt dat ze tijdrovende en handmatige processen gebruiken die kunnen worden geautomatiseerd. Zoals het sorteren en scannen van inkomende post, juridische documenten of medische dossiers.
 • 60% van de kmo’s verspilt naar eigen zeggen tijd aan administratieve taken die kunnen worden geautomatiseerd. Zoals het vastleggen, identificeren en archiveren van gegevens.
 • 65% van de kmo’s geeft aan dat ze taken dubbel moeten uitvoeren binnen meerdere IT-systemen die onderling niet compatibel zijn.

Werkuren kunnen wel efficiënter worden gebruikt, niet?

Investeren in slimme printoplossingen

Slimme printoplossingen kunnen die bedrijfsefficiëntie een flinke boost geven en ervoor zorgen dat de bedrijfsdoelstellingen makkelijker behaald worden. Uit de whitepaper over digitalisering blijkt dat bedrijven hierin zeker gaan investeren.

1 van de topprioriteiten waar zij de komende 3 jaar aan willen werken, is een geautomatiseerde identificatie en de archivering van gescande documenten.

De voordelen?

 • Gedaan met ettelijke uren handmatig administratief werk
 • Minder fouten
 • Geen dubbel werk op meerdere systemen
 • Minder operationele kosten

Daarnaast komen in de whitepaper nog andere technologieën zoals artificiële intelligentie en karakterherkenning aan bod die de moeite waard zijn om in te investeren.

Oplossingen van Brother in de whitepaper over digitalisering

Brother heeft verschillende oplossingen die jouw bedrijfsefficiëntie naar een hoger niveau tillen.

Efficiënte digitale workflows

Brother heeft een oplossing waarmee je op jouw organisatie afgestemde werkprocessen creëert. Met 1 druk op de knop kan je bijvoorbeeld scannen naar een map op het netwerk.

Een andere oplossing zorgt ervoor dat digitale kopieën consistent met de juiste benaming en op de juiste plaats worden opgeslagen. Resultaat? Minder fouten, snellere verwerking en betere vindbaarheid van documenten.

Concrete info over deze oplossingen en enkele case studies lees je in de whitepaper over digitalisering.

Flexibel werken

Onze werkplekken zijn in verandering en dit zorgt voor de nodige uitdagingen. Printen of scannen buiten het kantoor, printen vanaf een smartphone, ... 8 op de 10 bedrijven geeft aan dat het gebrek aan mobiele printfaciliteiten voor moeilijkheden zorgt:

 • Je verliest kostbare tijd.
 • De productiviteit daalt.
 • Medewerkers worden gefrustreerd en voelen zich onvoldoende ondersteund.
 • Als mensen zelf een noodoplossing zoeken, kan de veiligheid van het bedrijf in het gedrang komen.

De Managed Print Service (MPS) oplossing van Brother zorgt ervoor dat iedereen in het bedrijf beschikt over de mogelijkheden die ze nodig hebben. En jij hebt volledige controle en inzicht. Meer info hierover lees je in de whitepaper.

Investeren in technologie is nodig, zeker nu. Download de whitepaper over digitalisering voor alle ins en outs. Heb je nog vragen over de slimme printoplossingen van Brother? Neem dan zeker contact op via onderstaand formulier.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Brother

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Brother

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials