anr-banner.gif

Work Smarter in Gent: luisteren, leren en netwerken

IT

Met een dosis gezonde spanning kijkt Jeroen De Wit van organisator Teamleader uit naar Work Smarter in ’t Kuipke in Gent. Een congres dat uitmuntende sprekers koppelt aan een dag netwerken met gelijkgezinde ondernemers en professionals. Deze editie krijgt een extra laagje glans want Teamleader bestaat 10 jaar.

“Er zijn echt geen excuses om deze editie te missen,” zegt Jeroen De Wit trots. “Met 7 podia en meer dan 40 topsprekers is alles klaar om er een geweldige dag van te maken.”

Schrijf je in op Work Smarter

Opvallend dit jaar: de diversiteit aan keynotes, van internationale topsprekers tot lokale ondernemers en bekende tv-gezichten. Van Kamal Karmach tot Verne Harnish, van Saartje Vandendriesche tot Chris Walker, Jasna Rokegem en Steven Van Belleghem.

De sprekers zijn op 23 juni te bekijken op 7 podia (met onder meer een aparte stage voor Gentse ondernemers). Via de timeline op de website kan je makkelijk een spreker toevoegen aan je persoonlijke agenda.

Een greep uit de line-up:

“Het is altijd fantastisch om hier rond te lopen, zowel voor bezoekers, sprekers, partners en medewerkers,” aldus Jeroen. “Persoonlijk ben ik altijd razend benieuwd naar de feedback. Klantenfeedback is nog steeds de drijvende factor achter Teamleader - en dat zal ook altijd zo blijven. Wanneer ik tevreden ben? Als iedereen naar huis gaat met stories die ze ook aan de keukentafel vertellen. Dan hebben we echt een goede job gedaan.”


Voor wie het netwerken nog niet verleerd is

Met andere ondernemers en managers praten, nieuwe mensen leren kennen. Het is een uitstekende reden om op 23 juni naar ’t Kuipke af te zakken. De organisator helpt een handje. Met de Conversation Starter - een app die contacten leggen makkelijker maakt – krijgt het netwerken een duwtje (meer dan dan 600 meetings werden zo georganiseerd tijdens de vorige editie!). Vooraf maak je een online profiel aan en ontdek je wie aanwezig zal zijn. Je geeft aan met welke bezoeker of partner je graag een meeting wilt plannen.

Ook voor de medewerkers van Teamleader is het een hoogdag. “Work Smarter is een ideaal moment om ons als team te tonen aan klanten en partners die nieuwsgierig zijn naar de gezichten achter het bedrijf.”

10 jaar meer gedaan en minder gedoe

Na tien jaar Teamleader verkiest Jeroen om vooruit te kijken. “Zelfs na tien jaar voelt elke dag nog altijd als ‘the first step’. Vooruitkijken, en vooral onze klanten tevreden maken en houden, dat is het motto!”

Teamleader helpt bedrijven en ondernemers met zogenaamde ‘work management software’ om hun verkoop, facturatie en werk beter te plannen. Resultaat: een overzicht van de lopende verkoopkansen, projecten en betalingen; en misschien nog crucialer: een haarscherp beeld van hoe je bedrijf presteert.

“Wij willen met onze software andere bedrijven helpen bij het doen wat ze graag doen: de verbinding aangaan met hun klanten, ondernemen en zelf hun klanten beter en vlotter bedienen. Dankzij onze producten kunnen ze het vizier voor de volle 100% op hun klanten richten. Meer gedaan, met minder gedoe dus!”

Praktische info en inschrijven op Work Smarter op 23 juni

Lees ook : Work Smarter op 23 juni: 7x inspiratie voor ondernemers

Netwerking gemist? Kom naar Work Smarter in Gent

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials