Versie 3 B-Close.gif

B-CLOSE Mechelen is nieuwe branche-zetel voor de regio Antwerpen

B-CLOSE kiest voor een structuur met lokaal verankerde branches. Die vullen het begrip ‘dienstverlening’ grotendeels autonoom in. Het doel is om elke klant de best mogelijke service op maat van zijn behoeften te bieden. De nieuwe vestiging B-CLOSE Mechelen zal naast de branche Antwerpen ook de hoofdzetel huisvesten.

B-CLOSE is een naam met veel weerklank in de heftruckwereld. De onderneming geldt als één van de grootste Belgische verkopers/verhuurders van A-merk heftrucks en magazijntoestellen. Daarnaast investeert B-CLOSE sterk in zijn servicenetwerk. De nieuwe vestiging B-CLOSE Mechelen kadert in een nieuwe benaderingswijze van de klantenkring.

B-CLOSE Mechelen: de branchevestiging voor Antwerpen

Een traditioneel bedrijf in de heftrucksector is georganiseerd rond een hoofdzetel, waar sales en aftersales vrijwel los van elkaar opereren. B-CLOSE maakte een ‘out of the box’-denkoefening en zette deze structuur op haar kop. In plaats van te zien hoe de klant in het bedrijfsverhaal past, bouwt men de volledige organisatie rond het ontzorgen van de klant. Verkopers, techniekers en klantendienst werken samen vanuit geografisch gespreide ‘branches’. De branchmanagers krijgen een grote autonomie in de manier waarop ze de regionale klantenservice optimaal organiseren. Na Harelbeke, Namen en Sint-Truiden is nu ook de branche van B-CLOSE Mechelen operationeel.

Nieuwe Continental showroom in Sint-Truiden

B-CLOSE heeft ook een vestiging in Sint-Truiden, waar de branche Brabant-Limburg onderdak vindt. In het gebouw was voorheen al een heftruckbedrijf gevestigd, met een grote showroom langs de belangrijke verkeersas Tienen-Sint-Truiden.

In België is B-CLOSE de exclusieve verdeler van Continental-banden voor industriële machines en toepassingen. Het Continental-depot komt nu in dit gebouw terecht en de showroom zal voor een groot deel bestemd zijn voor de banden. Klanten kunnen er elk type band komen bekijken. Leuk detail: de showroom is een Europese primeur voor dit segment van het bandenmerk.

Wil je meer weten over hoe B-CLOSE jouw interne logistiek kan ontzorgen of over de nieuwe vestiging van B-CLOSE in Mechelen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of vul onderstaand formulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en B-CLOSE

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • B-CLOSE

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials