Versie 3 B-Close.gif

Bij Gosselin zit je altijd goed voor een logistieke job

Ben je gepassioneerd door de wereld van internationale verhuis en logistiek? Wil je jouw loopbaan starten/verder zetten bij een van de sterkst groeiende spelers in België? Welke logistieke job je ook voor ogen hebt, bij Gosselin krijg je kansen om jouw talenten te ontplooien. Je kan ook je expertise verbreden en zo meebouwen aan een toekomst voor jezelf en Gosselin.

Of je nu graag met je handen werkt, liever administratieve taken uitvoert en dossiers beheert, of met klanten voor verbinding zorgt, er ligt bij Gosselin een job in de logistieke of de verhuisafdeling op jou te wachten. “Een minimum aan ervaring in een logistieke job is een pluspunt, maar het aanbod is zo breed dat zowat iedereen bij ons zijn gading vindt,” vertelt HR Business Partner Karlien Van Molle.

Waarom een logistieke job bij Gosselin?

Gosselin kijkt als internationaal groeibedrijf voortdurend uit naar nieuw talent. Maar de aanwerving vorm pas de eerste stap in een intens begeleidingstraject door de HR-afdeling. “In het eerste dienstjaar zitten we meermaals samen met de werknemer. Dan gaan we na of de persoon zich goed voelt in zijn logistieke job, of die beantwoordt aan de verwachtingen, of het klikt met de andere teamleden, of er interesse bestaat om bepaalde opleidingen te volgen of eventueel een andere job uit te oefenen enz.” Gezien de gevarieerde jobmogelijkheden binnen Gosselin, kan de werknemer indien gewenst naar een andere verantwoordelijkheid geleid worden. Ook na dat eerste jaar blijft bijsturen mogelijk. “Onze deur staat altijd open,” zegt Karlien daarover. “De hele organisatie heeft er baat bij dat elke werknemer zich goed voelt in zijn functie en op zijn werkplek.”

Gosselin
Karlien Van Molle (foto copyright: www.stefaanvanhul.be)


Een bedrijf van doeners

Ooit was het andersom, maar in de huidige war for talent kiezen kandidaten hun werkgever. Gosselin kan overtuigende argumenten uitspelen als aantrekkelijke werkgever. De verloning en extralegale voordelen (zoals het bijzonder populaire fietsplan) zijn meer dan oké. Maar er is meer. “Wij zijn dan wel een groot bedrijf, maar hier heerst de gemoedelijke werksfeer van een familiale onderneming. Mensen zijn vriendelijk, aanspreekbaar, behulpzaam. Op elk niveau, tot zelfs onze CEO toe. Wij zijn ‘doeners’, problemen worden aangepakt.” Vanuit die filosofie lanceerde het bedrijf recent nog een nieuw initiatief. Pas aangeworven werknemers krijgen een ervaren meter of peter toegewezen, die buiten de eigen afdeling werkt en hen onderdompelt in de wereld van Gosselin. Die meters en peters kunnen ze aanspreken met de meest uiteenlopende vragen (persoonlijk, materieel, jobgebonden…). Tegelijk kom je zo als ‘nieuweling’ meteen ook in contact met andere mensen en afdelingen binnen het bedrijf.

(foto copyright: www.stefaanhul.be)


Persoonlijke en professionele ontplooiing

“Wij tekenen van meet af aan een opleidingsplan uit op maat van de vaardigheden van de werknemer,” vervolgt Karlien. “Dat breiden we desgewenst op verzoek van de werknemer uit, zodat hij/zij na verloop van tijd kan doorgroeien naar een andere job of evolueren binnen de eigen functie en volgens de eigen capaciteiten. Het kan evenwel ook om persoonlijke ontwikkeling gaan, bijvoorbeeld wanneer mensen hun communicatieskills willen aanscherpen.” Leuk detail: alle werknemers binnen Gosselin hebben toegang tot Bridge, een online opleidingsplatform. Daarop vinden ze filmpjes met voorstellingen van de verschillende afdelingen en een keuzemenu met opleidingen. “Op een rustig moment maak je kennis met het bedrijf en de functies. En je schoolt jezelf bij in de domeinen die je interesseren, allemaal op je eigen tempo!”

Zin in een logistieke job bij een sterk groeiende speler waar heel uiteenlopende profielen terechtkunnen? Hou je van uitdagingen en afwisseling? Neem dan zeker contact met ons op of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Gosselin Logistics

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Gosselin Logistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials