B Close_banner web.jpg

Bridgestone & Bluecrux winnen de Supply Chain Award-Project of the Year 2016

Logistiek

SmartPallet wordt bekroond als beste Start Up!

Op 24 november 2016 werden de winnaars bekend gemaakt van de Supply Chain Award-Project of the Year 2016, tijdens een wervelend Gala Award Event in Kinepolis Antwerpen. De 13de editie was andermaal een groot succes bijgewoond door de grand cru van supply chain en logistiek in de Belgische bedrijfswereld.

In de namiddag stelden 4 finalisten hun genomineerd project voor aan het publiek:

3 Start-Up bedrijven presenteerden zich later aan het high-level publiek

Het aanwezige publiek koos Volvo Cars als winnaar van de Prize of the Audience, met het project "Automotive Standards in Lean Logistics – The principle of Perfect Sequence".
Met perfect sequence hebben ze ervoor gezorgd dat vanuit de klantenorders alle onderdelen op de juiste tijd en aan het juiste tempo aankomen bij het assemblagepunt.

SmartPallet sleepte de prijs voor beste start-up in supply chain binnen. Ze brachten een revolutionair product op de markt: kartonnen paletten. Vooral in segmenten als luchtvracht, pharma, food en last-miledistributie blijkt dit een interessante oplossing. Karton is licht, robuust, duurzaam en daarboven ook hygiënisch

Bridgestone & Bluecrux kreeg de Supply Chain Award – Project of the Year 2016 met het "Visibility Project"

Hun project werd opgestart om de end-to-end visibiliteit op productbeschikbaarheid en de betrouwbaarheid van de supply chain te verbeteren. Het is sindsdien één van de top drie tactische projecten binnen Bridgestone Europe. Hiermee verbeteren ze hun concurrentiepositie en de klanttevredenheid. On top konden ze ook hun kosten reduceren en meer verkoop realiseren.

Rectangle B Close_ web.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven