Versie 3 B-Close.gif

Een nieuwe Storopack catalogus én een leuke win-actie

Verpakkingsbedrijf Storopack komt met een nieuwe catalogus vol nieuwe producten en features. Ze koppelen hier ook een win-actie aan waarmee je het goede doel The Ocean Cleanup™ kan steunen!

De Storopack catalogus 2021 is uit!

2021 is aangebroken. Een nieuw jaar mét een nieuwe Storopack catalogus. In deze nieuwe editie vind je uiteraard de allernieuwste producten rond verpakken. Denk bijvoorbeeld aan deze grote innovaties:

Maar ook minder grootschalige innovaties kunnen het verschil maken. Zo is er een revolutionaire én milieuvriendelijke verpakkingsoplossing: de FIBI-buffer. Ook wat enveloppen betreft, wordt er geïnnoveerd. En goederen ongewenst openen? Dat wordt een stuk moeilijker met deze nieuwe veiligheidstape.

Je ziet het, de verpakkingswereld staat niet stil en blijft ernaar streven om verpakken en verzenden zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Nieuwe features in de Storopack catalogus

Naast nieuwe producten werd er ook gedacht aan een optimale gebruikerservaring tijdens het shoppen. Enkele nieuwe features:

De nieuwe catalogus ontdekken en ecologische producten shoppen? Dat wordt nog een stuk leuker met een toffe win-actie waarmee je ook een goed doel kan steunen...

Steun stijlvol The Ocean Cleanup

Zie je in de catalogus wel wat interessante ecologische producten staan? Bestel in januari ecologische producten via de shop en maak kans op een gerecycleerde The Ocean Cleanup™ zonnebril!

Wat is The Ocean Cleanup™?

The Ocean Cleanup is een non-profit organisatie die 90% van het drijvende plastic in de oceanen wil laten verdwijnen. Een toekomst zonder plastic in de oceanen, dát is hun ultieme doel. Hiervoor hebben ze natuurlijk de hulp nodig van particulieren, bedrijven en overheden wereldwijd.

Wat is er nu zo speciaal aan een zonnebril van The Ocean Cleanup?

Het is het eerste product gemaakt met plastic uit de Stille Oceaan én helpt de Stille Oceaan ook meer plasticvrij maken. Met de opbrengst van 1 zonnebril kan een oppervlakte van maar liefst 24 voetbalvelden worden gereinigd! De opbrengst van de zonnebrillen gaat integraal naar de financiering van die schoonmaakacties.

Zo draagt het gerecycleerd plastic bij tot het opruimen van nog méér plastic totdat de missie van schone oceanen bereikt is.

Wil jij zo’n gerecycleerde zonnebril om mee te pronken?

Bestel in januari ecologische producten via de shop en vul de promotiecode WIN in. Zo maak je kans om 1 van de 4 The Ocean Cleanup™ zonnebrillen t.w.v. € 199 te winnen. Op de website vind je de actievoorwaarden.

  • Jij...ontvangt zo’n stijlvolle zonnebril.
  • Wij...doneren dit bedrag aan The Ocean Cleanup™.
  • Samen...reinigen we een oppervlakte van 96 voetbalvelden!

Waar wacht je nog op? Bekijk de online catalogus en steun dit fantastisch goed doel!

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials