BCLOSE_Leaderboard.gif
iOnLogistics new website

Gestroomlijnde processen belangrijke succesdriver voor logistieke bedrijven

Om alle logistieke processen te beheren en de onderliggende informatiestromen te integreren is gespecialiseerde software geen overbodige luxe voor logistieke bedrijven. Op deze manier kunnen de exploitatiekosten geoptimaliseerd worden en wordt de dagelijkse operationele efficiëntie maximaal. Een performante ERP/WMS (Enterprise Resource Planning / Warehouse Management Systeem) kan dan ook zonder blozen een belangrijke succesdriver genoemd worden in deze sector.

Nieuwe software, modernste technologie

Binnen de logistieke sector levert software-expert iOnLogistics hoogwaardige, platformgeoriënteerde oplossingen voor magazijn en logistiek management. Deze software voor ERP/WMS staat bekend onder de naam iTOS en is het paradepaardje van het bedrijf uit Sint-Niklaas.

iTOS is een logistiek systeem gebouwd met de modernste technologieën. Het is een compleet Terminal Operating System (TOS) dat de administratieve, financiële en goederenprocessen van logistieke bedrijven stroomlijnt. Troeven zijn een verregaande integratie alsook het feit dat het pakket heel eenvoudig via de cloud werkt. Ook de uitgebreide rapportages doen hun duit in het zakje om de efficiëntie constant te monitoren.

Logo

Nieuwe website met fris design

Sinds kort heeft iOnLogistics een nieuwe website, waarbij gekozen werd voor een make-over met een hedendaags, fris en dynamisch ontwerp. Het nieuwe design heeft als doel de vele informatie maximaal toegankelijk te maken in een heldere structuur. Zo vinden bezoekers meteen de juiste informatie om hun logistieke processen te verbeteren en te rentabiliseren. Ook de productupdates en activiteiten van iOnLogistics komen aan bod.  

Snel de juiste oplossing vinden

Nieuw op de website is onder meer de documentenpagina (‘Docs’), waar zowel gebruikershandleidingen als een configuratiegids voor iTOS te vinden zijn. Daarnaast is er de ‘Blog’ met de laatste nieuwtjes en heel wat tips en tricks. Wanneer je onmiddellijk op de hoogte wil gebracht worden van nieuwigheden, kun je ervoor kiezen de bedrijfspagina van iOnLogistics op LinkedIn te volgen.  

Benieuwd naar de nieuwe website? Klik dan op deze link en je komt er meteen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en iOnLogistics

Meer weten?

iOnLogistics

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • iOnLogistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials