B Close_banner web.jpg

Barsan Global Logistics kiest voor nieuwe uitvalsbasis

Haven

Nieuwe samenwerking voor Goodmans Kersdonk Logistics Center

Barsan Global Logistics brengt zijn logistieke activiteiten vanaf 1 december a.s. over naar het Goomands Kersdonk Logistics Center in Willebroek. Daar zullen, op een oppervlakte van 50.000 m², alle activiteiten van de logistiek dienstverlener in de Benelux gecentraliseerd worden.

De Willebroekse logistieke hallen van Goodmans Kersdonk zullen door Barsan vooral gebruikt worden voor de behandeling van de goederen van een toonaangevende wereldspeler in fast moving consumer goods, maar ook van een aantal andere klanten. Tussen Goodmans Kersdonk en Barsan werd een huurovereenkomst op lange termijn ondertekend.

Snelle levertijden

“De Barsan Group opereert wereldwijd vanuit 67 verschillende locaties in 29 landen, omdat we er prat op gaan onze klanten snelle levertijden te kunnen bieden”, stelt Mehmet Can Günaydin, business development executive bij Barsan Global Logistics. De keuze voor Kersdonk Logistics Center als locatie voor onze activiteiten in de Benelux is niet toevallig. Het is een centraal gelegen, hoogwaardig magazijn voor onze medewerkers dat uitstekende toegang biedt tot de belangrijkste vervoersmodi, wat van essentieel belang is in wat wij doen: snel leveren voor onze klanten.”

Centraal gelegen langs as Antwerpen – Brussel - Gent

Het Kersdonk Logistics Center ligt langs de as Antwerpen – Brussel – Gent, op slechts 30 km van de luchthaven van Brussel, op 2 km van de containerterminal van Willebroek en op 30 km van de haven van Antwerpen. De site is ook verbonden met de N16, de A12 en de E19.

Barsan Global Logistics werd opgericht in 1982 in Istanbul (Turkije) door Kamil Barlin als een customs consultancy office. De logistiek dienstverlener is ondertussen uitgezworven over de Verenigde Staten, China, Europa en Azië.

Beide partijen werden met elkaar in contact gebracht door de beursgenoteerde Colliers International Group Inc., wereldleider op het vlak van vastgoedservices en vermogensbeheer, met meer dan 13.000 medewerkers in meer dan 69 landen.

Keuleers banner 300x250.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven