BCLOSE_Leaderboard.gif

Huur een krachtig heftoestel voor de handling van je volle of lege containers

Wil je in je bedrijf volle of lege containers verplaatsen, dan heb je nood aan specifieke heftoestellen die zulke zware taken aankunnen. Keuleers beschikt over een ruim machinepark met tal van recente empty container handlers en reachstackers. Deze betrouwbare krachtpatsers zijn slechts één telefoontje verwijderd en kun je zelfs voor een dag huren. Zo beschik je steeds snel over een geschikt toestel en verzeker je de continuïteit in je logistieke keten.

Container handling met empty container handlers en reachstackers

Volle en lege containers zijn aparte werelden waarvoor er zelfs gespecialiseerde firma’s zijn. Ze houden zich bijvoorbeeld bezig met de opslag en distributie, maar ook met het herstellen van lege containers. “Empty container handlers zijn toestellen om lege containers mee te verplaatsen, terwijl reachstackers er zijn voor volle containers”, legt Brecht Keuleers uit. “Voor beide processen huren firma’s machines bij ons. We zien in Antwerpen een groei in de empty container handling. Maar ook voor buitenmaatse goederen, flats en open top containers hebben we specifieke toestellen. We hebben zelfs vorkliften met top- en front spreaders om containers mee te behandelen. Dat zijn compactere machines.”

Container handlers huren voor continuïteit

Bedrijven kunnen bij Keuleers Heftrucks terecht om op korte of lange termijn empty container handlers of stackers te huren. “We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in toestellen en techniek, dus we beschikken over een uitgebreid machinepark dat zeer up-to-date is. Bovendien hebben we techniekers die thuis zijn in die machines en die zich voortdurend bijscholen. Daarnaast heb je bij ons een directe lijn: als je belt, word je meteen geholpen en krijg je de nodige technische uitleg. Kortom, als een klant supersnel geholpen wil worden, komt hij naar Keuleers”, vertelt Petra.

Brecht wijst erop dat container handling een vak apart is. “Je moet bij de pinken zijn. Wanneer je een schip moet lossen, komt daar de nodige druk bij kijken, ook omdat je met zware lasten en grotere risico’s zit. Het is nodig kort op de bal spelen, want alles moet blijven draaien. Door je machine bij ons te huren, is de continuïteit in je bedrijf verzekerd. We hebben altijd toestellen op voorraad, dus als er een panne is, plaatsen we snel een nieuwe machine – als we al geen extra reservetoestel hebben geleverd. Door te huren, heb je bovendien geen onvoorziene kosten aan je machines. We verhuren de handlers ook per dag: er zijn niet veel bedrijven die dat doen.”

Empty container handler of reachstacker met weegtoestel

“Meer en meer klanten vragen naar machines die uitgerust zijn met een installatie om vrachten te wegen”, laat Petra optekenen. “We hebben een aantal machines met een geijkt weegsysteem. Omdat je de vracht weegt tijden het laden van de container, hoef je niet meer naar een weegbrug te rijden. Dat spaart je tijd uit en het scheelt extra trafiek op je terrein.”

Of je nu volle of lege containers wil verplaatsen op je terrein, Keuleers Lifttrucks heeft steeds de juiste machine in huis voor je logistieke noden. Een telefoontje of mail volstaat om de continuïteit in je logistieke processen te waarborgen. Meer weten? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Keuleers Lifttrucks

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Keuleers Lifttrucks

Ook interessant

Interessante bedrijven