B Close_banner web.jpg

Jarenlange ervaring en toekomstgericht: Mexico Natie heeft dé oplossing voor het behandelen van al je goederen

Partner

Mexico Natie wil zich als partner in logistiek en warehousing in de Antwerpse haven onderscheiden met een klantgerichte, directe en vooruitstrevende aanpak en service.

Het bedrijf is vanuit een houtnatie organisch gegroeid tot een specialist in andere producten, sectoren en diensten en bouwde een ruime expertise uit. De werknemers kijken vooruit, spelen in op een veranderende markt en durven nieuwe dingen uitproberen. Zo vernieuwt de firma bijvoorbeeld zijn Warehouse Management System en computersystemen om klanten nog efficiënter van dienst te zijn. Mexico Natie zet bovendien volop in op Value Added Logistics, ofwel een completer logistiek proces met toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Site Transcontinentaalweg

Op de Antwerpse rechteroever heeft Mexico Natie vier grote, goed uitgeruste magazijnen op één site aan de Transcontinentaalweg. Zo heeft deze specialist in warehousing en logistiek een oplossing voor de behandeling en de opslag van een ruime variëteit aan goederen. Dat de vier magazijnen dicht bij elkaar liggen, heeft enkele voordelen. Personeel en heftoestellen kunnen snel en flexibel ingezet worden op de verschillende locaties. De sites zijn ontsloten via het water, de weg en het spoor. Op die manier biedt Mexico Natie een flexibele en multimodale oplossing voor het vervoer van goederen.

Luithagen

Op Luithagen is er 22.000 m² magazijnruimte voor stockage van alle staalproducten en vooral van lang ijzer. Het feit dat verschillende staalklanten samengebracht zijn op een plaats, biedt heel wat voordelen. Traders kunnen alle goederen op één locatie afhalen, terwijl Mexico Natie de vertrouwelijkheid van al zijn klanten garandeert.

Altamira

Het magazijnencomplex Altamira (genoemd naar een Mexicaanse stad) heeft een oppervlakte van 27.000 m² en is geschikt voor de opslag van gevaarlijke producten van de verschillende IMDG-klasses. Het complex is verdeeld in compartimenten. Alle nodige beschermingsmiddelen voor mens en milieu zijn er aanwezig, zoals een automatische blusinstallatie en kleimatten onder de vloer om bodemverontreiniging tegen te gaan. Tevens werd er in 2017 een drumming- en dedrumminginstallatie geïnstalleerd voor het overpompen van allerlei vaste en vloeibare producten vanuit ISO-tanks naar drums, cans of IBC’s. Naast deze installatie is er eveneens een ADR-parking, zodat tanks en bulkcontainers in de meest veilige omstandigheden kunnen worden gestockeerd.

Tijl

In magazijn Tijl worden vooral general cargo, verpakte goederen en staalproducten opgeslagen.

Tampico

Magazijn Tampico (eveneens de naam van een Mexicaanse stad) is begonnen als opslagplaats voor levensmiddelen (FAVV-keuring). Deze verhuizen binnenkort naar Linkeroever. Nu vind je er diverse goederen en ongevaarlijke chemicaliën.

Zoek je stockageruimte voor goederen of heb je nood aan een ervaren partner die je helpt met het laden en lossen van schepen of containers? Mexico Natie heeft het antwoord op al je logistieke vragen en biedt je dankzij zijn uitgebreide faciliteiten en jarenlange expertise méér!

Meer weten?

Contactinformatie

  • Mexico Natie
    Transcontinentaalweg 6
    2030 Antwerpen
  • +32 (0)3 303 12 30

Ook interessant

Interessante bedrijven