B Close_banner web.jpg

Keuleers Heftrucks: zet je jobdromen in de lift

Partner

Ben je een gedreven persoon, gebeten door techniek en op zoek naar een gevarieerde job waarin je steeds blijft leren? Dan is werken bij Keuleers iets voor jou! Je komt terecht in een warm familiebedrijf met een hecht team dat vooruit wil. Je krijgt de kans om kennis te maken met het ruime gamma aan machines waar Keuleers dag in, dag uit mee bezig is.

Gevarieerd en technisch werk

Zaakvoerder Mark Keuleers beschrijft werken in het bedrijf: “We zijn niet merkgebonden. Het werk is dus zeer uiteenlopend. Je komt in aanraking met veel merken en grote en kleine toestellen. Je kan hier dus heel wat leren.”

Technicus Peter Genar vult aan: “Je doet van alles: de ene dag gooien we een transmissie open, de andere dag werken we aan motors. Je leert het allemaal kennen. Het werk is een totaalpakket: je test machines, doet het onderhoud en de herstellingen van toestellen en spoort fouten op (hydraulisch, elektrisch, mechanisch). Het is nooit eentonig.” Ook Raoul vindt het werk bijzonder afwisselend. Mark wijst op een ander aspect: “Werknemers hebben de kans om echt met de machines te rijden, ze te testen en er iets mee te doen. Dat spreekt mensen met interesse in techniek aan.”

Steeds bijleren van mentors

Als werknemer kan je rekenen op goede begeleiding en jezelf verder bijscholen. “We hebben een programma met interne ‘anciens’ die mentor willen zijn van nieuwe werknemers,” vertelt Mark. “Je hebt ook de mogelijkheid om een rijbewijs C te behalen om met depannagevrachtwagens en rijdende werkplaatsen te rijden. We voorzien ook opleidingen en certificaten voor het rijden met heftrucks en hoogtewerkers.” Raoul en Peter springen Mark bij: “de fabrikanten van de machines zorgen zelf regelmatig voor nascholingen en bieden de nodige ondersteuning.”

Gedreven en betrokken

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit? “Onze mensen zijn begaan en betrokken bij het bedrijf en willen de klant helpen om vooruit te gaan. Wie flexibiliteit wil, krijgt daartoe de kans,” zegt Mark.  Enerzijds kijkt het bedrijf uit naar jonge mensen die bereid zijn veel bij te leren, anderzijds is er nood aan technische ervaring. Raoul wijst erop dat kennis van diesel, hydraulica en gas bijzonder nuttig is. Maar het belangrijkste is gedrevenheid en de wil om bij te leren.

Interesse om bij Keuleers te werken?

Heb je een boon voor techniek en wil je kennismaken met zeer diverse machines? Stel je dan kandidaat voor een job bij Keuleers. Neem contact op via de website of stel je vraag hieronder. Stuur een mailtje naar Petra (administration@keuleers-lifttrucks.be) of bel als je meer informatie wil.

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven