BCLOSE_Leaderboard.gif
Keuleers op linkeroever

Keuleers Lifttrucks breidt uit naar Linkeroever

Partner

Keuleers Lifttrucks, de specialist in verhuur van alle mogelijke heftoestellen voor elke denkbare toepassing, breidt grondig uit. Dankzij de voortdurende groei en de investering in een grote nieuwe vloot, was er nood aan meer ruimte. Op Linkeroever vonden ze een nieuwe hangar waar ze machines stallen en werkzaamheden uitvoeren. Zo is Keuleers haar klanten op Linkeroever nog sneller van dienst.

Compleet aanbod aan heftoestellen, nu ook op Linkeroever

Over de verkeerssituatie rond Antwerpen hoeven we je niet veel te vertellen: snel van de ene oever van de Schelde naar de andere rijden, is niet evident. Nochtans heeft Keuleers een groot aantal klanten op Linkeroever. Om ook voor hen bereikbaar te zijn en snelle leveringen en interventies mogelijk te maken, heeft het bedrijf nu ook een vestiging op Linkeroever. In de nieuwbouwhangar van bijna 1000m² is er ruimte om een breed aanbod aan machines te stallen. Dankzij het hoge plafond en de grote poort rijdt zelfs een containerstacker moeiteloos naar binnen in de hangar. In het nieuwe magazijn kunnen eveneens onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. Ook alle nodige wisselstukken zijn er voorhanden.

Klanten op Linkeroever vlot en snel bedienen

Petra is bijzonder blij met de nieuwe vestiging: “We wilden nog meer bereikbaar zijn voor onze klanten en nog flexibeler kunnen werken. Op Linkeroever stallen we alle toestellen die onze klanten daar nodig zouden kunnen hebben. Het gaat om de chemische sector, de verschillende Naties, logistieke bedrijven, de energiesector, productiebedrijven …” Zaakvoerder Mark Keuleers treedt haar bij: “We onderhouden veel toestellen bij de klant zelf, maar het is handig voor de klant wanneer we die werken bij ons kunnen doen. Zo blijft de last voor hem beperkt. Anderzijds kunnen onze vliegende technici vanop de locatie in Linkeroever snel bij de klant zijn.”

Een heftruck voor al je logistieke uitdagingen

Is je bedrijf actief op Linkeroever (of ergens anders) en ben je op zoek naar een oplossing voor een logistieke uitdaging? Heb je snel een extra machine nodig om een schip of vrachtwagen te lossen, of zoek je net een toestel om op lange termijn in te zetten? Hoe moeilijk je vraag ook is, Keuleers Lifttrucks heeft alle toestellen in huis om je steeds een gepast antwoord te bieden.

Lees ook

 

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven