Versie 3 B-Close.gif

Heftrucks: huur de juiste heftruck voor jouw bedrijf!

Je weg vinden door de zee aan toestellen die er bestaan om materialen in een magazijn te verplaatsen binnen en buiten, in magazijnen te werken, containers te verplaatsen... Soms is dat een hele uitdaging. Beschik je echter over een gigantisch magazijn? Of ben je op zoek naar de juiste manier om je goederen te verplaatsen? Dan heb je vast en zeker heftrucks, hoogtewerkers, verreikers of andere toestellen nodig. Een partner in heftrucks kan je dus zeker goed gebruiken.

Welke heftruck of ander toestel heb jij nodig?

Het spreekt voor zich dat verschillende bedrijfsactiviteiten verschillende noden met zich meebrengen. Een magazijnier zal bijvoorbeeld andere toestellen nodig hebben dan een bouwbedrijf en die laatste zal ongetwijfeld niet de toestellen kunnen gebruiken die een havenbedrijf gebruikt.

Maar wat doe je als er zoveel keuze is - maar jij er jouw weg simpelweg niet in vindt? Vertrouw op de heftruckexperts van verhuurbedrijven zoals bijvoorbeeld Keuleers Lifttrucks om het juiste toestel voor jouw activiteit te vinden. Keuleers bijvoorbeeld, beschikt over een park met meer dan 800 machines - van heftrucks tot hoogtewerkers. Voor elke toepassing het juiste toestel dus!

Waarom heftrucks, liften en hoogtewerkers huren soms beter is dan kopen

Oké - je weet dat je nieuwe toestellen nodig hebt. Maar waarom zou je dan geen toestellen kopen? De beste keuze voor je bedrijf maak je uiteindelijk zelf - maar er zijn wel wat voordelen aan het huren van toestellen.

1. Ontzorgd over de hele lijn

Onderhoud, levering en meer? Jij hoeft jou er niet mee bezig te houden - je kan daarvoor op je verhuurbedrijf rekenen. Ideaal dus - want zo kan je er zeker op vertrouwen dat de service op jouw maat geleverd wordt wanneer je dat nodig hebt.

2. Geen grote investeringen

Een heftruck kopen kan een grote investering zijn. Misschien wil je wel eerst testen of een bepaald toestel wel de juiste werking heeft voor jouw bedrijf? Of misschien ondervind je gaandeweg wel dat je toch nog extra toestellen nodig hebt? Dan kan je je huurpakket makkelijk aanpassen op jouw noden zonder dat je daarvoor grote investeringen hoeft te doen.

3. Ook voor veranderende bedrijfsactiviteiten

Is jouw onderneming begonnen als havenbedrijf, maar ga je nu bijvoorbeeld ook magazijnwerk doen? Of merk je dat je bedrijf in volle groei is en je ineens van hetzelfde toestel 20 exemplaren nodig hebt? Dan kan een verhuurbedrijf jou snel uit de brand helpen zonder dat jij daarvoor veel hoeft te regelen. Een hele last die van je schouders valt!

Zelf heftrucks of andere toestellen huren?

Wij raden Keuleers Heftrucks alvast aan: dat is een supergespecialiseerde heftruckverhuurder die jou de juiste machines voor jouw bedrijf snel en efficiënt levert. Heb jij op lange of korte termijn dus één of meerdere heftrucks of andere toestellen nodig? Neem dan vandaag nog contact op via de website van Keuleers Lifttrucks of via het contactformulier hieronder.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Keuleers Lifttrucks

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Keuleers Lifttrucks

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials