BCLOSE_Leaderboard.gif

iTOS-software van iOnLogistics geeft vertrouwen van transportbedrijf Hendrickx een flinke boost

Om als logistiek bedrijf anno 2020 rendabel te draaien, zijn efficiënte processen onontbeerlijk. Transportbedrijf Frans Hendrickx en Zonen vond daarvoor de perfecte oplossing in het iTOS-softwarepakket van iOnLogistics. “Samen schrijven we nu verder aan ons succesverhaal”, klinkt het bij de tevreden algemeen directeur Rocco Cannizzaro.

Strenge regelgeving, enorme verwachtingen op het vlak van levertijden en beheer van steeds complexere stock: het zijn maar enkele van de vele uitdagingen waar veel bedrijven in de transportsector elke dag voor staan. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat vele logistieke ondernemers zoeken naar manieren om efficiënter te werken.

“Logistieke software als perfect antwoord op onze eisen”

Al sinds 1956 is Frans Hendrickx en Zonen actief als internationale logistieke speler. In de jaren 70 breidde de firma de activiteiten uit van puur transport naar ook op- en overslag van goerderen. Voortdurende investeringen in modern transportmateriaal en innovatieve oplossingen voor magazijn- en logistiek management zorgen ervoor dat ze al die tijd al klanten de best mogelijke kwaliteit en waar voor hun geld kunnen bieden. De keuzes van een bedrijf met ondertussen ruim 60 jaar ervaring op de teller in zo’n moeilijke branche mag je dus gerust als voorbeeld zien.

Recent koos Frans Hendrickx en Zonen voor het iTOS-softwarepakket van iOnLogistics, een allesomvattend Terminal Operating System (TOS) dat de administratieve, financiële en logistieke processen stroomlijnt. Rocco Cannizzaro, algemeen directeur, is alvast lovend: “Met iTOS biedt iOnLogistics ons een perfect antwoord op onze wensen en eisen. We hebben onze processen verregaand geautomatiseerd en kunnen onze klanten op elk moment te woord staan. Dat geeft vertrouwen.”

 

Stock en facturatie op orde

Om een goede service te bieden voor klanten, is het als logistiek bedrijf van vitaal belang om een goed overzicht te hebben op de voorraad. Op hoeveel stuks er nog in stock zijn, zodat je tijdig een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Daarnaast kun je maar beter ook snel een duidelijk antwoord geven op facturatievragen. En laat dat nu net twee top features zijn van het iTOS-pakket. Geen wonder dus dat Hendrickx en Zonen bij iOnLogistics aanklopte.

Software-as a-Service

iTOS is een ‘software-as-a-service’-pakket, wat betekent dat alles via de cloud verloopt en dat je als bedrijf zelf geen grote investeringen in IT-infrastructuur moet doen. “Maar iOnLogistics gaat in zijn rol als partner verder dan enkel software afleveren”, aldus Cannizzaro. “Ze denken ook praktisch mee.”  

De implementatie werd door beide partijen goed voorbereid en verliep daardoor vlekkeloos. Zo wist de firma Hendrickx exact wat ze wilden bereiken, wat maakte dat iOnLogistics meteen de juiste oplossing kon bieden.

Wil jij ook de efficiëntie in je bedrijf en daarmee de service voor klanten naar een volgend niveau tillen? Doe dan net als zovele andere logistieke bedrijven en kies voor iTOS van iOnLogistics. Ontdek meer over het platform op de website of neem contact op met de experts via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en iOnLogistics

Meer weten?

iOnLogistics

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • iOnLogistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials