B Close_banner web.jpg
B-Close als servicebedrijf

Kurt Boudt over interne logistiek: “De juiste partner herken je aan het luisterend oor”

Partner

Als bedrijf ben je er ongetwijfeld mee vertrouwd: je hebt heftrucks of magazijntoestellen nodig, maar hoe beslis je nu welke toestellen de juiste zijn voor uw zaak? Welk type kies je? Hoe duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn ze? Vergen ze veel of weinig onderhoud? Maken we wel de juiste keuze? Kurt Boudt is één van de drijvende krachten achter B-CLOSE, een onafhankelijk verdeler van A-merk heftrucks.

“Voel je je gehoord, dan zit je aan het juiste adres”

Hét belangrijkste voor een efficiënte interne logistiek, is de zoektocht naar toestellen die perfect afgestemd zijn op de specifieke logistieke situatie van uw bedrijf. En dat kan alleen door de werken met een partner die écht luistert. Voel je je gehoord door een leverancier, dan zit je aan het juiste adres.

Kurt Boudt: “Wil je een efficiënte logistiek, dan start alles bij de specifieke situatie van uw onderneming. Het klinkt misschien als een cliché, maar elk bedrijf is anders, en dat nemen wij letterlijk. Door de situatie van een klant uitgebreid te onderzoeken en doordat wij onafhankelijk zijn en niet gebonden aan 1 merk, kunnen we op maat gemaakte voorstellen aanbieden.”

Zo kan je bij B-CLOSE terecht voor meer dan 200 verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks, containerhandlers, trekkers, zijladers, grote elektrische heftrucks, veegmachines, hoogwerkers, AGV’s, …

Kurt Boudt: “Onze persoonlijke aanpak zit zelfs vervat in onze naam: B-CLOSE. Als servicegericht bedrijf plaatsen we ons dicht bij de klant. Zo kunnen we hen díe oplossingen bieden, die het best op hen zijn afgestemd.”

“Niet alleen het toestel is belangrijk, ook de manier van verwerven”

Bij B-CLOSE kan je hef- en magazijntrucks aankopen, leasen of huren. Dit laatste kan bv. zinvol zijn bij piekmomenten of speciale opdrachten. Het aanbod kwaliteitstrucks dat ze verhuren, wordt de klok rond geleverd vanuit verschillende vestigingen.

Kurt Boudt: “Als je geen nieuw toestel nodig hebt, dan vormen onze tweedehands hef- of magazijntrucks een veilig en betrouwbaar alternatief. Dankzij het Hyster Approved Used programma kan je volledig gereviseerde trucks aankopen onder garantie en met CE-certificaat.”

“Eigenlijk zijn we een servicebedrijf”

Heb je magazijn- of heftrucks in huis, dan is het zaak deze zo goed mogelijk te onderhouden. Goed onderhouden toestellen gaan een stuk langer mee. Ook hier biedt een aanpak op maat de beste oplossingen.

Kurt Boudt: “Zo hebben we bv. een serviceovereenkomst op maat. Maar ook zonder servicecontract kan je uiteraard op ons rekenen. We hebben meer dan 125 technici in dienst, daarmee zijn we één van de Belgische bedrijven met de meeste monteurs in onze sector. Zo kunnen we overal een vlotte, lokale service geven.”

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven