Versie 3 B-Close.gif
rijopleiding kempisch trainingscentre

Rijopleidingen en nascholingen voor technische medewerkers in Hulshout

Hulshout is een gemeente in de provincie Antwerpen met zo’n 10.000 inwoners. Toen het gemeentebestuur nood had aan chauffeurs met een rijbewijs C en CE, vonden ze bij Kempisch Trainingscentre de juiste opleidingen en heel wat waardevolle informatie over regelgeving.

“Er was een inhaalbeweging nodig op het vlak van rijbewijs C en CE, inclusief vakbekwaamheid” begint Vincent Van Bael, sinds twee jaar medewerker op de personeelsdienst van de gemeente Hulshout. “Een aantal personeelsleden waren met pensioen gegaan of langdurig afwezig. Dat gaf natuurlijk problemen bij de planning.” Er was dus nood aan meer chauffeurs met een rijbewijs C en CE (met en zonder vakbekwaamheid). Via een openbare aanbesteding werden bij drie opleidingscentra prijsvoorstellen gevraagd voor rijopleidingen.

Opleiding rijbewijs C en CE op maat

Kempisch Trainingscentre kwam na de procedure als voordeligste optie uit de bus. Vincent Van Bael blikt tevreden terug op de samenwerking. “Het gevoel zat goed en Kempisch Trainingscentre bood een hele goede service op maat van onze vragen. We hebben zelf opgelijst welke machines we ter beschikking hebben. Kempisch Trainingscentre heeft dan ons een overzicht bezorgd van welk rijbewijs nodig is voor welke machine. Ze hebben vervolgens een traject uitgestippeld waardoor vijf mensen op redelijke korte termijn hun rijbewijs C of CE konden halen.”

Antwoord op al je vragen

Maar de service van Kempisch Trainingscentre ging verder dan opleidingen alleen. “De medewerkers hebben heel wat uitleg gegeven rond regelgeving en er ook zaken over opgezocht voor ons,” legt Vincent uit. “Voor onze buschauffeurs en andere chauffeurs was het bijvoorbeeld niet altijd duidelijk wanneer een tachograaf verplicht is. We hebben die vraag voorgelegd aan Kempisch Trainingscentre en zij hebben daar de nodige opzoekingen over gedaan. Als we bijkomende vragen hebben, kunnen we hen altijd bellen of mailen en dan krijgen we snel antwoord.”

Op zoek naar opleidingen voor je vrachtwagen- of buschauffeurs? OC Kempisch Trainingscentre is een erkend opleidingscentrum Code 95. De gepassioneerde docenten geven les vanuit hun ruime praktijkervaring, terwijl de medewerkers de klant op de eerste plaats zetten. Ook na de opleiding kun je bij hen terecht voor nuttige informatie.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Kempisch Trainingscentre

Meer weten?

Logo Kempisch Trainingscentre

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Kempisch Trainingscentre

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials