Versie 3 B-Close.gif

Logistieke oplossing voor de doe-het-zelfsector nodig?

Lever jij aan doe-het-zelfwinkels en bouwmarkten in Europa of ben je van plan jouw producten daar te gaan verkopen? Tijd om kennis te maken met DACHSER DIY Logistics, de sectorspecifieke oplossing van DACHSER. (foto @DACHSER)

DACHSER ken je waarschijnlijk als toonaangevend logistiek dienstverlener, wereldwijd actief in weg-, zee- en luchttransport, warehousing en bijhorende diensten.

Doe-het-zelfwinkels en bouwmarkten beleveren

DACHSER DIY Logistics combineert op een slimme manier de diensten van het wereldwijde netwerk van DACHSER met specifieke services en expertise voor de doe-het-zelfsector, bouwmarkten, tuincentra en speciaalzaken, en dit al meer dan twintig jaar. DACHSER DIY Logistics biedt oplossingen die precies afgestemd zijn op de eisen van de doe-het-zelf- en tuinsector.

Zo zijn in deze sector snelheid en flexibiliteit onmisbaar. DACHSER bevoorraadt dagelijks 18.000 bouwmarkten, doe-het-zelfwinkels, tuincentra, speciaalzaken en consumenten in heel Europa. De DIY-experts kennen dan ook alle details en bijzonderheden van deze specifieke ontvangersgroep.

Het is belangrijk dat je logistieke partner exact weet aan welke vereisten voldaan moeten worden bij een levering, zoals de strikt gedefinieerde levertijden. Jij wil natuurlijk zeker zijn dat er op een juiste manier geleverd wordt, en dat de levering binnen het tijdsslot valt, zodat er geen bijkomende kosten ontstaan.

In het DIY logistiek proces worden de goederen naar behoefte van de leverancier geleverd aan de verkooppunten en, als nodig, ook weer terug, zodat jouw klanten, de doe-het-zelfwinkels, bouwmarkten en tuincentra altijd voldoende producten op voorraad hebben. DACHSER DIY Logistics levert ook doe-het-zelf- en tuinartikelen rechtstreeks aan particuliere klanten (B2C).

Internationaal werken mogelijk

DACHSER beschikt over een (groupage) netwerk van 387 eigen vestigingen waardoor het bedrijf in elke uithoek van Europa snel kan leveren, zowel B2B als B2C. Door dit naadloos Europees netwerk kan je veel gemakkelijker markten in nieuwe landen betreden. DACHSER bundelt goederen met elkaar waardoor er minder aflevermomenten bij de ontvangersgroepen nodig zijn. Dat heeft een behoorlijke impact op duurzaamheid, een thema waar ze bij het bedrijf veel belang aan hechten.

De voordelen van DACHSER DIY Logistics voor de doe-het-zelfsector

Wil je leveren aan doe-het-zelfwinkels en bouwmarkten in Europa en ben je op zoek naar een betrouwbare logistieke partner met een hoog kwaliteits- en serviceniveau? We vatten de troeven van DIY Logistics hier voor je samen:

  • Preferred carrier van verschillende Europese doe-het-zelfwinkels en bouwmarkten
  • Dekkend groupage netwerk met dagelijkse vertrekken
  • Meer dan 20 jaar ervaring met het bevoorraden van de doe-het-zelfsector
  • One stop shopping
  • Track & trace via eLogistics
  • Inhouse retail merchandising service

Ontdekken hoe DACHSER DIY Logistics jouw business vooruit kan helpen? Hier lees je meer over DACHSER.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en DACHSER

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DACHSER

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials