BCLOSE_Leaderboard.gif

Een complete oplossing voor automatisering in de logistieke sector

Elk bedrijf heeft te winnen bij de digitalisering en automatisering van processen. Je wint er tijd mee, die je aan nuttiger zaken kunt besteden, en verkleint de kans op fouten. Zeker in een complexe sector als de logistiek – met heel wat administratieve verplichtingen en tal van betrokken partijen – heeft automatisering heel wat potentieel. Tegelijk hebben logistieke bedrijven specifieke behoeften op dat vlak. Met de Integrated Logistics Streamliner (ILS) komt Stream Software tegemoet aan de digitale noden van spelers die actief zijn in de land-, zee-, of luchttransport.

Integrated Logistics Streamliner: geïntegreerd ERP-systeem voor logistieke bedrijven

De Integrated Logistics Streamliner van Stream Software is een geïntegreerde ERP-oplossing voor logistieke bedrijven. Het zorgt voor automatisering vanaf het eerste contact, over het operationele taakbeheer tot het analytische winstbeheer en de juridische boekhouding. Kortom, alle bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd dankzij één krachtige software-oplossing.

De oplossing is gebaseerd op een centrale omgeving met een flexibel en modulair ontwerp. De modules zijn elk afzonderlijk verkrijgbaar, maar samen vormen ze een krachtige oplossing om je logistiek te stroomlijnen. De specialisten van Stream Software ontwikkelen de verschillende parameters van het pakket op maat van de klant. Zo ontwerpen ze een expeditiesysteem dat helemaal is aangepast aan de eigenheid en de concrete noden van het bedrijf in kwestie, dus ook jouw bedrijf.

Focus op efficiëntie

Als forwarding-pakket werd ILS ontwikkeld met een hoge focus op efficiëntie. Dat blijkt ook uit de brede waaier aan functionaliteiten, zowel op logistiek vlak als voor meer algemene bedrijfsprocessen.

  • Uitgebreid gamma logistieke functies
  • Procesgericht
  • Operationeel en financieel dossierbeheer
  • Operationele en financiële opvolging
  • Instructie- en rapportgenerator
  • Integratie Customs Streamliner
  • Facturatie en geïntegreerde boekhouding
  • …  

Forwarding assistant

De Forwarding Assistant van Stream Software beheert het bedrijfsproces en registreert de milestones. Hij staat de gebruiker bij in het beheer van zijn dagelijkse takenlijst. Hij kan automatisch instructies geven, e-mails verzenden, klanten informeren, facturen genereren en andere functies die je van een menselijke assistent mag verwachten. De assistent kan elke taak leren. In nauwe samenwerking met onze klanten heeft het systeem zich ontwikkeld tot een zeer efficiënt product dat onze klanten toelaat tijd en geld te winnen.

Wil je ILS in actie zien? Bekijk deze video!

Stream Software combineert expertise in douane en logistiek met jarenlange ervaring in software. Op die manier ontwikkelen ze krachtige, efficiënte en intelligente softwarepakketten voor elke logistieke onderneming die het verschil wil maken. Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Stream Software

Meer weten?

Logo Stream Software

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Stream Software

Ook interessant

Interessante bedrijven