BCLOSE_Leaderboard.gif

Maak kennis met vernieuwende logistieke software tijdens de Dag van Inkoop en Logistiek

Partner

Stream Software ontwikkelt reeds jarenlang intelligente softwaresystemen voor logistiek en supply chain. De systemen sluiten naadloos aan bij je interne bedrijfssystemen. Ze worden vanop afstand en op voorhand voorbereid op elke wijziging in het douanelandschap of -wetgeving - bijvoorbeeld in het geval van de Brexit. Zo ontzorgt Stream Software je maximaal van logistieke en douanetechnische administratie. Wil je live kennismaken met de vernieuwende tools van Stream Software? Bezoek hen dan zeker tijdens de Dag van de Inkoop en Logistiek!

Customs Streamliner

Customs Streamliner is als software dé one-stop shop voor douanedeclaranten, -agenten en -departementen om de relaties met de douane te automatiseren. De Customs Streamliner is één geïntegreerd geheel van beheerssoftware voor alle aangiften voor België, Nederland en Luxemburg.

De oplossing bevat onder meer PLDA, NCTS, EMCS, fiscale vertegenwoordiging, entrepotbeheer, actieve en passieve veredeling en andere commerciële douane- en voorraadsystemen in een gebruiksvriendelijke en snelle communicatieomgeving. De software ondersteunt bovendien Business Process Modelling op basis van scenario’s, rechten en parameters. Aan de hand van de ingebouwde Declarant Assist kan de software uw aangiften controleren en optimaliseren alvorens ze naar de douane worden verstuurd. De Customs Streamliner kan geïntegreerd worden met de ERP-software van verladers, zoals SAP, Baan, J.D. Edwards, Navision en andere, en uiteraard met het specifiek voor douaneagenten ontworpen ERP-systeem van Stream Software zelf.

Lees hier alles over de vele troeven van Customs Streamliner!

Dag van Inkoop en Logistiek

Op dinsdag 7 mei vindt in het Elisabeth Center Antwerp de 22e Dag van Inkoop en Logistiek plaats. Het thema van deze dag, georganiseerd door de VIB (Vereniging voor Inkoop- en Bedrijfslogistiek), is Bots & Bytes vs. People & Planet. Je kunt er kennismaken met tal van bedrijven en inspirerende lezingen bijwonen van interessante sprekers. Op het programma staan in de voormiddag plenaire sessies. Na de middag vinden er verschillende breakouts plaats over vijf topics: People, Planet, Bots, Bytes en People & Bytes in de zorgsector. Tijdens de koffiepauzes en de lunch is er uitgebreid de tijd om te netwerken.

Stream Software op de Dag van Inkoop en Logistiek

De Dag van Inkoop en Logistiek is meer dan een congres. Je kunt er ook rondwandelen op de Procurement & Supply Chain Fair om kennis te maken met tal van exposanten en te netwerken. KMOinsider is als Golden Exhibitor een van de exposanten en biedt op haar stand plaats aan onder meer Stream Software. Dat maakt de Dag van Inkoop en Logistiek de ideale gelegenheid om kennis te maken met hun innovatieve oplossingen voor je logistiek en supply chain.

Ga voor intelligente supply chain-oplossingen dankzij de expertise van Stream Software! Maak kennis met de producten op de Procurement & Supply Chain Fair tijdens de 22e Dag van Inkoop en Logistiek op 7 mei, of bezoek de website van Stream Software.

Lees ook

Meer weten?

Logo Stream Software

Contactinformatie

  • Stream Software
    Potvlietlaan 4
    2600 Berchem
  • +32 (0) 825 77 74

Ook interessant

Interessante bedrijven