BCLOSE_Leaderboard.gif
Wijziging in management van Stream Software

Wijziging in management van Stream Software

Logistieke Software

Na een carrière van 50 jaar in de expeditie- en douanewereld,  trekt Algemeen Directeur bij Stream Software Albert Palsterman er de stekker uit. Koen Meyskens, huidig Manager Projecten, neemt zijn taak van Algemeen Directeur over.

“Met trots kijk ik terug op het parcours dat Stream Software heeft afgelegd. Van een start-up  naar een mooie kmo van meer dan 40 medewerkers, waarin de klant en product altijd centraal hebben gestaan. Met veel passie heb ik me ingezet om een pragmatische oplossing voor douane en logistiek uit te bouwen. Ik ben fier op de naam die Stream Software in de markt geniet.” Zo schreef Albert Palsterman in een persoonlijk afscheidscommuniqué.

Koen Meyskens nieuwe Algemeen Directeur

Stream Software bereidde de opvolging gedurende twee jaar voor. Om de continuïteit en de kwaliteit te waarborgen koos de Raad Van Bestuur voor interne medewerkers in het nieuwe kernteam. De nieuwe Algemeen Directeur is Koen Meyskens. Hij is de huidige Manager Projecten met meer dan 15 jaar ervaring bij Stream Software. Door het managen van tal van projecten heeft hij een doorgedreven voeling van de markt.

COO wordt Johan Van Staey die in zijn nieuwe rol vooral de interne werking zal coördineren. Hij wordt de olie tussen de verschillende operationele departementen. Johan verdiende zijn strepen op de afdelingen Customer Service en Project Management.

Wouter Palsterman zal de rol van CFO opnemen en wordt verantwoordelijk voor het financiële luik van de organisatie. Hij neemt ook de leiding over de ondersteunende diensten binnen het bedrijf. Sam Jespers, met meer dan 15 jaar ervaring in expeditie en logistiek, leidt het Sales en Accountmanagement team. Hij wordt verantwoordelijk voor marketing, communicatie. Johan Palsterman ziet toe op de kwaliteit van de dienstverlening en ondersteunt mee de commerciële dienst.

Wat doet Stream Software?

Stream Software combineert informaticakennis met kennis in logistiek en douane. De producten variëren van eenvoudige douanedeclaratiesystemen tot complexe douanevoorraadadministraties, al dan niet in combinatie met andere douanesystemen. Dit familiebedrijf werd opgericht door Albert Palsterman en zijn broer Walter.

Lees ook

STREAMSOFTWARE - Rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven