BCLOSE_Leaderboard.gif

Logistieke Software

Experten in Logistieke Software

STREAMSOFTWARE - Rectangle202003.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Stream Software

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  IT-oplossingen ontwikkel je samen, met je team én met je klanten

  De coronacrisis heeft Veerle Goossens, CEO van Go4Logistics, softwareontwikkelaar voor de transportsector, eens te meer duidelijk gemaakt dat de mens achter de IT belangrijk is. “Ik heb duidelijk gevoeld dat we die moeilijke tijd samen aangepakt hebben. De relatie met onze klanten en met onze teamleden is nog hechter geworden”, stelt ze. De sector blijkt door Covid-19 ook open te staan voor verdere digitalisering, zo blijkt uit de talrijke aanvragen die Go4Logistics ontving van bedrijven die nog geen of slechts een basis Transport Management Systeem hebben.

 • Bedrijfsreportage

  “Een IT-diploma is vandaag niet meer voldoende”

  Niet minder dan tien nieuwe medewerkers heeft Stream Software het voorbije jaar aangeworven. De ontwikkelaar van hightech douane- en logistieke softwareoplossingen kent een gestadige groei en gaat er prat op dat alle personeelsleden, tot de receptioniste toe, een doorgedreven kennis hebben van de sector. “Een IT-diploma alleen is vandaag niet meer voldoende. Iedereen is geschoold in expeditie of douaneformaliteiten. De combinatie heeft een enorme toegevoegde waarde”, stelt bestuurder Johan Palsterman. 

 • Brouwland verlaagt voorraadwaarde en verbetert efficiency bij sterke groei
  Bedrijfsreportage

  Brouwland verlaagt voorraadwaarde en verbetert efficiency bij sterke groei

  Brouwland zit al jaren in de lift. Europa’s meest gespecialiseerde groothandel voor het zelf maken van kaas, bier, wijn en likeur groeit jaarlijks met zo’n 20 procent. Met die groei neemt ook het assortiment toe. Met Slim4 beschikt Brouwland over de juiste tool om het groeiende assortiment efficiënt te beheren, servicelevels te verbeteren en de beschikbaarheid te verhogen. De voorraadwaarde werd gereduceerd met 15 procent.

 • Bedrijfsreportage

  Igepa verhoogt cash flow met efficiënt voorraadbeheer

  Igepa richt zijn pijlen al lang niet meer op enkel papier, karton en enveloppen. De behoefte aan efficiënter voorraadbeheer en een betrouwbare aankoopdiscipline steeg. Met Slim4 wist Igepa de voorraadwaarde te verlagen met €3,6 miljoen en ruimte te creëren voor verdere groei.

Bekijk de socials