Versie 3 B-Close.gif

Magazijn and more: magazijninrichting en veel meer

Logistiek

Magazijn and more is een relatief nieuwe speler in de sector van de magazijninrichting, maar geenszins een onervaren. Zaakvoerster Hannelore Hick werkte jarenlang bij een fabrikant van legbordstellingen. Toen de producent het zwaar te verduren kreeg door de coronacrisis richtte zij haar eigen bedrijf op.

Magazijn and more is een uitgebreide webshop voor magazijninrichting, mét persoonlijke begeleiding door Hannelore.

Hannelore Hick: “Met Magazijn and more wil ik een persoonlijke all-in-one partner zijn. Ik kom graag ter plaatse om de situatie in je magazijn te bekijken. Zo is het soort ondergrond belangrijk opdat de stellingen goed verankerd kunnen worden en ter plaatse kan ik ook nagaan hoe we de hoogte van je magazijn zo goed mogelijk kunnen benutten.”

Uiteraard is het ook voor magazijnrekken, legbordstellingen en alle andere soorten magazijninrichting belangrijk om rekening te houden met de producten die moeten gestockeerd worden en het gewicht ervan.

Magazijninrichting in de breedste zin van het woord

Magazijn and more voert niet alleen alle mogelijk magazijnsystemen, magazijnstellingen en magazijnliften, je kan er ook terecht voor hekwerk, lamellen gordijnen, beschermingsmiddelen, opvangbakken, kantelhekken, alsook voor transportmiddelen, zoals magazijnwagens, steekwagens, rolplateaus en ESD wagens. Magazijn and more zorgt ook voor de inrichting van werkplaatsen, met werkbanken, schuifladenkasten, werkplaatswagens,…

Ook montage en keuringen

Verder zorgt Magazijn and more indien nodig ook voor de montering van alle magazijnstellingen en je kan bij Hannelore Hick ook terecht voor de wettelijke technische keuringen van je magazijninrichting.

Hannelore Hick: “Advies, vertrouwen en open communicatie zijn belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Reken hierbij nog het persoonlijk contact dat ik voorop stel. Zo komen we samen automatisch tot de beste oplossing voor je magazijn.”

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials