Versie 3 B-Close.gif

Magazijnplatformen: een flexibele en budgetvriendelijke manier om je ruimte te optimaliseren

Efficiëntie, kostenreductie en ook veiligheid zijn onlosmakelijk verbonden met ruimtegebruik. Als zaakvoerder wil je je je magazijn optimaliseren met oog voor maximale veiligheid. Door magazijnplatformen of tussenvloeren te plaatsen ben je verzekerd van een snelle en betaalbare oplossing voor een optimale opslag in de hoogte.

Magazijnspecialist voor kmo’s

Of je nu een nieuwe magazijnruimte hebt gebouwd, een bestaande verbouwt of je beschikbare ruimte wil optimaliseren; met meer dan 40 jaar ervaring op de teller heeft magazijnspecialist Almasy een oplossing op maat van elke kmo.

Lees: 7 essentiële tips voor de inrichting van een veilig magazijn

Magazijnplatformen: de voordelen op een rijtje

In deze werkwijze nemen magazijnplatformen een belangrijke plaats in. Ze staan immers toe om op een laagdrempelige manier veel extra opslagruimte te creëren.

Zo kan je je magazijn optimaliseren en je beschikbare ruimte vergroten op slechts enkele weken tijd. Je realiseert hiermee dus behoorlijk wat tijdswinst.

Een keuze voor magazijnplatformen is een budgetvriendelijke en flexibele keuze. Je hoeft immers geen dure verbouwingen te doen én je kan de infrastructuur eenvoudig aanpassen, uitbreiden of verhuizen als dat nodig is.

Bovendien dragen de magazijnplatformen een CE-label (EN 1090 en ISO 3834 gecertificeerd) en zijn ze dus van uitstekende kwaliteit.

Wat je moet weten over magazijnplatformen

De magazijnplatformen van Almasy bestaan uit verschillende componenten van de hoogste kwaliteit.

De koudgevormde C+ en Sigma+ profielen vormen de dragende kracht van de platformen. Zij kunnen tot maximaal 6 meter overspannen en hebben een draagvermogen van 350 tot 1500 kg/m².

Standaard worden de platformen voorzien van een C-dur vloer met witte onderkant. Andere afwerkingen zijn ook perfect mogelijk.

Je kan daarnaast ook kiezen uit verschillende opties voor palletverwerking zoals scharnierkantelhekken, klaphekken met zelfsluitende deuren en palletopzetplaatsen met ketting. Alle opties zijn voorzien van een traanplaat ter bescherming van de vloerpanelen.

De gelakte, stalen balustrades zijn beschikbaar in standaarduitvoering met hand- en knierail en schoprand en in een kindvriendelijke uitvoering met nauw aaneengesloten spijlen. De stalen trappen worden steeds voorzien van roostertreden en zijn eveneens beschikbaar in kindvriendelijke varianten.

Waarom kiezen voor Almasy

Een keuze voor magazijnplatformen van Almasy is een keuze voor kwaliteit. Het CE-gekeurde product en productieproces garandeert je maximale zekerheid.

Dit bedrijf begeleidt jou van a tot z en maakt een ontwerp op maat. Een professioneel opmetingsteam ervoor dat alles bij installatie perfect past.

De vloeren worden steeds geplaatst door VCA-gecertificeerde monteurs. Op deze manier sluit je onnodige risico’s uit.

Heb je zin in kleur? Dan biedt Almasy jou de meeste RAL-kleuren aan zonder meerprijs.

Tenslotte kunnen de tussenvloeren op maat worden afgewerkt met verschillende types wanden in verschillende afwerkingsniveaus.

Heb je nog vragen over de magazijnplatformen van Almasy? Of ben je al helemaal overtuigd? Laat dan snel van je horen via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Almasy

Meer weten?

Almasy

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Almasy

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials