B Close_banner web.jpg

Multifunctionele en veilige sealmachines voor je verpakkingen

Partner

Wanneer je producten in folie of zakjes inpakt, is het nodig ze stevig dicht te maken om ze veilig en hygiënisch te verzenden en te beschermen tegen lucht en vocht. Hiervoor zijn speciale sealmachines verkrijgbaar, die je verpakkingen hermetisch dichtlassen door middel van balken die erg heet worden.

Audion sealmachines

Als specialist in verpakkingsoplossingen voor je bedrijf werkt Storopack met sealmachines van Audion. Dat is een van de belangrijkste spelers op de markt van verpakkingstoestellen. Audion is actief in diverse sectoren in retail en industrie, van voeding tot medicijnen, over industriële onderdelen. Het bedrijf ontwikkelt en ontwerpt zijn machines zelf en heeft een interne R&D-afdeling die de markt goed opvolgt. Zo ben je zeker van efficiënte, hygiënische en afvalarme verpakkingsoplossingen. In het gamma van Audion zitten twee types sealers: impulssealers en heatsealers.

Impulssealers

Audion impulssealers zijn ideaal om kant-en-klare zakjes of buisfolie mee te sealen. Met deze sealmachines kan je zelf snel en eenvoudig voorgevormde zakken sluiten of zakken op maat maken uit folie. De sealbalken op deze impulssealers zijn niet continu heet, maar worden met ‘impulsen’ tijdelijk heel snel verwarmd wanneer je tegen elkaar aandrukt. Het sealen gebeurt in enkele seconden. De balken blijven na het sealen nog even tegen elkaar gedrukt om af te koelen. Dankzij de warmte via impulsen en de afkoeltijd is het risico op brandwonden uiterst klein. Zo creëer je een veilige werkomgeving voor je personeel.

Heatsealers

Audion heatsealers zijn er dan weer om dikkere en samengestelde materialen (bijvoorbeeld papier en aluminium) te verzegelen. Hier zijn de sealbalken steeds warm. Na het sealen kan je de verpakking meteen uit de sealer halen om ze te laten afkoelen en al aan een volgende zak beginnen.

Heatsealers bij Storopack

Voor elke situatie een sealer

Audion sealers komen in verschillende modellen en formaten om aan elke uitdaging te voldoen: van handzame sealtangen en tafelmodellen die je met de hand bedient, tot grote gemotoriseerde machines. Met de juiste accessoires, zoals een voetpedaal voor mechanische bediening, werkblad of folierolhouder, kunnen de sealmachines volledig aangepast worden aan uw behoeftes.

Sealer van Storopack

Preferred partner

Storopack is preferred partner van Presa voor de verdeling van de compacte Audion sealers in de BeLux. Productkennis en kwaliteit staan bij Storopack centraal. We adviseren je bij het kiezen van een geschikte sealmachine en zorgen voor een optimale integratie in je verpakkingsproces en de werkpost van je verpakkers. Hierbij kijken we naar de producten die je wilt verpakken, de folie die je gebruikt en de indeling van de werkplek. Bekijk alvast het aanbod aan sealers op de webshop van Storopack.

Meer weten? Stel je vraag op de website van Storopack of via het formulier hieronder!

Lees ook

 

Meer weten?

Contactinformatie

  • Storopack
    Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven