Versie 3 B-Close.gif

PAPERbubble®, de innovatieve en duurzame beschermende verpakking van Storopack

Met PAPERbubble® commercialiseert specialist Storopack een beschermende verpakking op basis van papier met luchtkussentjes. Duurzaam en 100% recycleerbaar, zonder toegevingen op het vlak van kwaliteit en efficiëntie. Gebruiksvriendelijk en flexibel toepasbaar, zonder investeringen in bijkomende machines. Het ultieme alternatief voor traditionele luchtkussenfolie.

Verpakken en beschermen, dat is de corebusiness van Storopack. De onderneming analyseert en optimaliseert verpakkingsprocessen met oog voor een maximale productiviteit en duurzaamheid. PAPERbubble® betekent een nieuw orgelpunt in de innovatieve productontwikkeling van Storopack. Deze beschermende verpakking vormt een duurzaam alternatief voor traditionele luchtkussenfolie.

Milieuvriendelijke beschermende verpakking

Storopack lanceert papier in combinatie met lucht. De PAPERbubble®-papiervellen doorstaan met glans de vergelijking met traditionele bubbelfolie op het gebied van robuustheid en langdurige bescherming. Wanneer het om duurzaamheid gaat, scoren ze evenwel stukken beter. Voor de productie maakt Storopack namelijk gebruik van hernieuwbare grondstoffen (papier en lucht). PAPERbubble® is dan ook volledig recycleerbaar.

Paul Deis, PAPER Product Manager:

“Circulaire economie begint bij doordacht productdesign. Wij hanteren ecodesignprincipes om overtollig verpakkingsmateriaal te vermijden en beschermende verpakking duurzamer te maken.”

Flexibel en gebruiksvriendelijk

Met PAPERbubble® mikt Storopack vooral op de markt van online postorders in het algemeen, en delicate en kleine producten in het bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan cosmetica of elektronische onderdelen. Met haar flexibele design verzekert de beschermende verpakking de veilige en betrouwbare verzending van dergelijke goederen. De papiervellen (580 x 380 mm), per 300 stuks verpakt in een handige doos, zijn verkrijgbaar in bruin en wit. Ze krijgen in het midden een perforatie mee voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Dit vereenvoudigt het kiezen van de juiste hoeveelheid, wat verspilling bij het verpakken tegengaat.

Naadloze integratie

Dankzij de PAPERbubble®-doos kan je de papierbuffers eenvoudig, ergonomisch en rechtstreeks bij het verpakkingsstation uitpakken. Je kan ze gebruiken om leegtes op te vullen, producten in te pakken of te bufferen. “Een extra machine is niet nodig voor onze innovatieve beschermende verpakking,” vervolgt Paul Deis. “Zonder grote investeringen kan je de oplossing eenvoudig integreren in de bestaande productielijn.” En de eindklant? Die geniet van een positieve en vooral duurzame uitpakervaring. Kortom, de beschermende verpakking PAPERbubble® is de ideale oplossing voor bedrijven die evenveel belang hechten aan kwaliteit als aan duurzaamheid.

Ben je geïnteresseerd in duurzame en kwalitatieve verpakkingsoplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te vernemen over PAPERbubble® of andere beschermende verpakking van Storopack. Of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials