Versie 3 B-Close.gif

Revisie elektromotor met Smart Game: betere kwaliteit, scherpere prijs

Maintenance Partners, specialist in onderhoud en herstelling van roterende machines, transformatoren en turbomachinery, zette voor zijn afdelingen ‘rotating’ en ‘transformatoren’ Smart Game op. Dit betekent dat de revisie van je elektromotor, pomp, transformator en tandwielkast zoveel mogelijk gestandaardiseerd wordt. COO Dirk Coveliers: “De Smart Game strategie laat ons toe om revisies ‘slim’ aan te pakken. Het toepassen van deze vernieuwde strategie heeft een positieve invloed op de driehoek kwaliteit, kost en levertermijn.”

Bij de introductie van Smart Game voor de revisie van elektromotoren definieerde Maintenance Partners een scope aan handelingen die uitgevoerd dienen te worden bij elke standaard revisie.

Dirk Coveliers: “Door een revisie voor onze klanten te standaardiseren, verhogen we onze kwaliteit. We kunnen bovendien gegarandeerde levertermijnen aanbieden en de competitiviteit van onze tarieven garanderen. De revisies verlopen meer efficiënt en er worden minder fouten gemaakt. Daarenboven is dit ook het startpunt voor ons digitalisatieproject.”

Lees meer over de revisie en reparatie van elektromotoren door Maintenance Partners.

Smart Game revisie elektromotor: handig voor nieuwe werknemers

De nauwkeurig uitgewerkte Smart Game standaard revisies van Maintenance Partners komen ook goed van pas voor de opleiding van nieuwe werknemers tot monteurs elektromotoren.

Dirk Coveliers: “Alle procedures die een monteur elektromotoren moet kennen, zijn netjes uitgeschreven. Smart Game vormt tevens een ideaal opleidingstraject. Eens zulk traject met succes doorlopen, ontvangt de werknemer een Smart Game kwalificatie. Als klant krijg je zo de technicus met de beste kwalificatie voor jouw elektromotor over de vloer.”

Revisie bestellen via portal

In een tweede fase van de uitrol van Smart Game zal je als klant van Maintenance Partners je revisie online, via een klant specifiek platform, kunnen bestellen, waarbij je naast een standaardrevisie ook, indien nodig, opties zal kunnen aanklikken.

Dirk Coveliers: “Als klant krijg je een transparant zicht op de kost van een herstelling alvorens je een bestelling hebt geplaatst. Je hoeft geen prijzen meer op te vragen, geen aparte bestelbon meer op te stellen,… Zo daalt als klant je cost of purchase, een kost die je normaal niet in rekening brengt, maar die er wel is. We leveren onze klanten hiermee een bijkomende toegevoegde waarde.”

Revisie op maat van je bedrijf

Uiteraard sluit Smart Game niet automatisch reparatie- of revisiewerken op maat van je bedrijf uit.

Dirk Coveliers: “Het spreekt vanzelf dat Maintenance Partners, indien dat nodig is, op maat van je bedrijf blijft werken. Onze Fit for Purpose aanpak, die we hanteren voor grote turbomachines, geldt ook voor elektromotoren, denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een klemmenkast, het aanbrengen van temperatuursensoren, het toepassen van specifieke kwaliteitseisen voor bv. ATEX of Nucleaire motoren of het toevoegen van data collectie systemen in het kader van MP Connectivity en Maintenance 4.0.”

Meer weten? Contacteer uw contactpersoon bij Maintenance Partners of Dirk Coveliers die u hier graag meer uitleg zal over verschaffen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Maintenance Partners Belgium

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Maintenance Partners Belgium

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials