Versie 3 B-Close.gif

Storo®, eerste self-storage die volledig digitaal aanstuurbaar is

Logistiek

Storo® is een start-up in de sector van de self-storage, die als eerste in ons land een volledig digitaal aanstuurbaar concept in de markt zet. Heb je als bedrijf of als particulier nood aan opslagruimte? Dan volstaat het naar de website te surfen en het gewenst aantal vierkante meters te reserveren. Je kan echt meteen je gehuurde box gaan inladen, want geen gedoe met sleutels enzo. Toegang verschaf je je met je gsm of met een code.

“Het idee voor een volledig digitale self-storage rijpte vorig jaar”, vertelt initiatiefnemer Lennert De bruyn (24), die Storo samen met zijn vader Johan oprichtte. De familie De bruyn is al langer actief in de vastgoedsector.

Bijkomende self-storage vestigingen openen

Storo is effectief van start gegaan in maart van dit jaar, met vestigingen in Brecht en in Mechelen. Lennert en Johan hopen binnen afzienbare tijd nog enkele vestigingen te openen.

“We zijn gestart in volle lockdown, niet ideaal omdat we geen open dag konden houden, maar onbewust hebben we wel een concept dat bijzonder coronaproof is. Aan het huren van opslagruimte komt totaal geen fysiek contact te pas. Uiteraard is het wel mogelijk om een afspraak te maken, wanneer je toch eerst je opslagruimte van nabij wil bekijken”, gaat Lennert De bruyn verder.

Lees verder onder de foto.


Volledig gedigitaliseerde self-storage

“In ons land is Storo inderdaad de eerste volledig gedigitaliseerde self-storage. Je boekt het aantal vierkante meters gewenste opslagruimte online en krijgt meteen toegang. Je kan het gebouw en je box betreden met een toegangscode die je ontvangt bij boeking, of via een applicatie op je telefoon. Ouderwetse sleutels komen er niet meer aan te pas. We hebben al gemerkt dat mensen een half uurtje na reservering hun box aan het vullen zijn.”

De webapplicatie heeft als voordeel dat je ook anderen (tijdelijk) toegang tot je box kan verlenen, denk aan een leverancier die iets komt leveren, een medewerker die iets moet ophalen,…

Opslagruimte vanaf 1 m²

Storo is een zeer flexibel concept. Opslagruimte huren kan vanaf 1 m² en op maandbasis. De grootste box is 28 m² groot. Wil je je opslagruimte opzeggen? Dat kan op één maand. De boxen zijn ook veilig. Er is voor elke box een apart inbraakalarm en camerabewaking op gans de site.

Lees ook: Eenvoudig en snel extra ruimte huren via nieuw self-storage concept

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials