Versie 3 B-Close.gif
Heftrucks voor al uw interne logistieke uitdagingen

‘Tot uw dienst’: B-CLOSE helpt bij alle interne logistieke uitdagingen

In een bedrijf zijn voertuigen nodig die de goederen van punt a naar punt b transporteren. Soms gebeurt dit automatisch, maar meestal zullen hiervoor heftrucks en magazijntoestellen worden gebruikt. In dat geval is een betrouwbare partner meer dan welkom. Het Belgische B-CLOSE, onafhankelijke verdeler van A-merk heftrucks, gaat prat op goede service en een duurzame klantenrelatie.

Kwaliteit en service

Kwaliteit, service en snelheid staan centraal bij B-CLOSE. Omdat het bedrijf meer dan 125 technici in dienst heeft en vanuit verschillende vestigingen werkt, kan het snel tot de actie overgaan. De technici zijn opgeleid om in elke situatie een oplossing te bieden, waardoor de downtime van machines tot een minimum beperkt blijft.

Het service-aspect gaat verder dan de meer dan 125 B-CLOSE-techniekers, want ook de verkopers denken mee om de beste oplossing voor te stellen. Hier komt het feit dat B-CLOSE merkonafhankelijk is, het meest tot zijn recht. B-CLOSE wordt namelijk niet verplicht door een fabrikant om een bepaald merk of product te pushen, waardoor het zijn oplossing in volle eer en geweten kan voorstellen. Je krijgt met andere woorden die machines en serviceprogramma’s die je bedrijf echt nodig heeft, over de verschillende merken heen.

Om de service te blijven verbeteren, leggen de medewerkers van deze heftruckverdeler hun oor continu te luister bij de heftruckchauffeurs: hun tevredenheid heeft absolute prioriteit.

 “De elektrische heftrucks van Hyster kunnen net dat tikkeltje meer.” 
(Wim Van Osselaer, managing partner Luik Natie)

Lees hier de volledige getuigenis

Altijd een oplossing voor interne transportbehoeften

B-CLOSE is de exclusieve verdeler van heftrucks en magazijntoestellen van de merken Hyster, Carer, Bulmor, Utilev, Charlatte Manutention en Continental (industriële banden) op de Belgische markt. Met een ruim assortiment van diesel-, lpg- en elektrische heftrucks en magazijntoestellen heeft de onafhankelijke verdeler een oplossing voor alle interne transportbehoeften. De trucks en toestellen zijn niet alleen robuust en krachtig, milieuvriendelijk en betrouwbaar, maar ook veilig, comfortabel en ergonomisch.

Indien nodig komt een lokale expert van B-CLOSE op je locatie langs om specifieke logistieke wensen te bespreken. Aan de hand van een onsite survey geeft hij advies, zeker bij nieuwe klanten, over welke truck het beste aan de noden beantwoordt.

"Dankzij de zijladers van Bulmor kunnen we al het hout hoger stapelen en onze stockageruimte op een veilige manier maximaliseren"
(Philip De Groote, Hout De Groote) 

Lees hier de volledige getuigenis.

Tot uw dienst: maatwerk en persoonlijke aanpak

Onder het motto ‘Tot uw dienst’ wil B-CLOSE een echte logistieke partner zijn en actief meezoeken naar wat je echt nodig hebt. Wil je  een nieuwe heftruck of een tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? Een all-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? De adviseur van B-CLOSE stelt altijd een op maat oplossing voor afgestemd op de specifieke (intern) logistieke situatie.

Heftruck huren

Heb je tijdelijk een heftruck nodig, bijvoorbeeld omdat je geconfronteerd wordt met plotse pech of een krappe deadline, dan biedt de verhuurservice van B-CLOSE een uitweg. Er staan op de diverse vestigingen verschillende types heftrucks klaar die snel kunnen geleverd worden.

"We bevelen B-CLOSE zelfs aan bij onze eigen klanten."
(Stephan Smits, General Manager, Fruytier) 

Lees hier de volledige getuigenis

Totaaloplossing

B-CLOSE is dus een leverancier die op alle vlakken kan helpen. De landelijke dekking van de dienst-na-verkoop en techniekers zorgt ervoor dat het onderhoud verzekerd is en een eventuele storing of panne snel wordt verholpen.

B-CLOSE heeft vestigingen in heel België waardoor bedrijven met meerdere filialen dezelfde normen kunnen toepassen op het vlak van kwaliteit en service. Door de centralisatie bij één partner kunnen ze hun administratie en facturatie bovendien makkelijk bundelen, wat voor synergie en besparing zorgt. Op die manier gaat B-CLOSE voor een duurzame klantenrelatie.

"B-CLOSE voldoet met hun Hyster heftrucks aan al onze eisen!"
(Dieter Vanhaezebrouck, Group Services Director, Facility en H&S Manager YouBuild)

Lees hier de volledige getuigenis

Meer weten over hoe B-CLOSE kan helpen bij je interne logistiek? Over het gamma oplossingen van B-CLOSE? Vul het formulier hieronder in. 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en B-CLOSE

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • B-CLOSE

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials