Versie 3 B-Close.gif

Transport & Logistics 2022 dag 2: gezellige drukte

Logistiek

Buiten viel het water met bakken uit de hemel, maar op de tweede dag van Transport & Logistics heerste een gezellige drukte in de hallen van Flanders Expo. Veel bezoekers waarderen het feit dat ze drie beurzen op 1 locatie kunnen bezoeken. De grootste logistieke beurs van de Benelux valt namelijk samen met Empack en het nieuwe platform Logistic & Industrial Buildings.

De ruim 250 standen zijn niet alleen ingenomen door grote spelers uit de wereld van transport en logistiek. De vakbeurs wil de jaarlijkse ‘place to be’ zijn voor alle professionals uit de sector. Een bron van informatie en inspiratie. Daarom vind je in de Partnervillage ook experts, sectorfederaties en onderzoekscentra. Het kennisplatform een vormt klankbord, waar de ondernemer met zijn vragen en uitdagingen terecht kan.

Een rondje North Sea Port

Ook deze woensdag oogde het goed gestoffeerde conferentieprogramma bijzonder boeiend. Naast een uiteenzetting van Supply Chain Masters over magazijnautomatisatie en een interessante keynote van Arnaud Serrien (CEO Arcade) over de digitalisatie van de bouwsector, sprong vooral de ‘Discovery met Daan’ in het oog. De Daan in kwestie is Daan Schalck, CEO van North Sea Port, die de aanwezigen trakteerde op een persoonlijke rondleiding in de logistieke hotspots van zijn haven.

Netwerkdrink

Transport & Logistics heeft vanzelfsprekend ook een roeping als plaats om informeel te netwerken. Vandaag werd de dag afgesloten met een gezamenlijke netwerkdrink van Empack en Transport & Logistics voor de hele hele community, zowel bezoekers als exposanten.

Morgen donderdag 15 september krijg je nog een laatste kans om een bezoek te brengen aan Transport & Logistics. Doen!

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials