BCLOSE_Leaderboard.gif
Geodis logistieke dienstverlening

Een baan bij GEODIS Belgium? Kies voor deze loyale werkgever met persoonlijke benadering van werknemers

Partner

GEODIS is een wereldspeler in logistieke dienstverlening met ruim 38.000 medewerkers in meer dan 67 landen. In België telt GEODIS 150 werknemers over vier locaties in Deurne (nationale hoofdzetel), Schoten, Airport Cargo en op locatie bij een klant te Strombeek. GEODIS zet een persoonlijke benadering van haar medewerkers voorop met aandacht voor een correcte work-life balans.  

Open voor nieuw talent: freight forwarders

“Wanneer we openstaande vacatures hebben, is dat meestal voor de functie van Freight Forwarders Ocean/AIR”, vertelt Natasja Wuyts, HR Manager in Belgium bij GEODIS “Freight Forwarders begeleiden het volledige logistieke proces en zorgen ervoor dat de vracht vlot van fabriek naar eindbestemming getransporteerd wordt. We kijken constant uit naar ‘nieuw talent’. De arbeidsmarkt is zeer competitief en zo houden we de vinger aan de pols. We staan dus open voor open-minded en flexibele kandidaten.”

“GEODIS Belgium is zeer loyale werkgever”, stelt Natasja Wuyts, “we geloven in een persoonlijke benadering van alle medewerkers. We zijn een zeer goed georganiseerd bedrijf met een duidelijke missie, visie, waarden en richtlijnen rond leadership. Dat is het fundament waarop ons bedrijf gebouwd is en wordt. We vinden het belangrijk te luisteren naar onze medewerkers en staan open voor discussie en feedback. Onze cultuur is zeer ‘hands on’ doorheen alle geledingen van het bedrijf; via interne processen zoals opleidingen en evolutie-interviews investeren we in de ontwikkeling en de carrière van onze mensen. Een promotie is steeds een win voor zowel werkgever als werknemer.”

Investors In People certificate

“GEODIS investeert in haar mensen en ook hier passen we een persoonlijke aanpak toe”, vertelt Natasja Wuyts. “Daarom kregen we ook de Investors In People certificate. We zorgen voor een flexibele werkomgeving met aandacht voor een goede balans tussen werken en leven. In België zijn we een middelgroot bedrijf met zeer flexibele structuren. Naast die persoonlijke benadering kunnen we ook de schaal en de horizon van een internationele groep aanbieden met heel wat perspectieven en doorgroeimogelijkheden. Het is ons doel alle medewerkers betrokken te houden en hen te valoriseren, o.a. met een schouderklopje of met opportuniteiten naar de toekomst toe.”

Job in de transportsector?

Interesse in een job bij GEODIS?  Surf dan naar www.geodis.com of neem contact op via: GEODIS FF Belgium NV, Bisschoppenhoflaan 645, 2100 Deurne, hr.ff.be@geodis.com.

Meer lezen:

Meer weten?

banner_land_EU_algemeen_vlaggen_300x250px-rev04.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven