B Close_banner web.jpg

Een budgetvriendelijke oplossing voor elke logistieke uitdaging

Sponsored

Als bedrijf krijg je weleens te maken met plotse logistieke uitdagingen. Er wordt een grote levering gebracht, je hebt een piekmoment, er komt een speciale opdracht aan, je moet onverwacht extra goederen stockeren, enz.

Om dit op te lossen moet je snel op de bal kunnen spelen. Toch laten je logistieke capaciteiten dit niet altijd toe. Wat als je bv. plots een extra heftruck nodig hebt?

Tweedehands heftruck: een oplossing voor een aantrekkelijke prijs

Dé oplossing bij uitstek is het inzetten van een tweedehands heftruck. Zo hoef je geen gigantische bedragen neer te tellen en kan je je logistieke problemen onmiddellijk aanpakken. Heftrucks, orderpickers, stapelaars of reachtrucks: er is steeds een oplossing voorhanden op maat van uw budget en uitdagingen.

Is tweedehands wel kwaliteitsvol?

Om te garanderen dat uw tweedehands heftruck voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, bestaat er het Hyster Approved Used-programma. Elke heftruck uit dit programma krijgt een certificaat, dat je zekerheid biedt voor zorgeloos en veilig gebruik. Zo kan je rekenen op toestellen die mechanisch, elektrisch en esthetisch 100% in orde zijn.

Het belang van een betrouwbare partner

Om de juiste oplossing te vinden op maat van je bedrijf, heb je een goeie partner nodig. Gelukkig zijn er bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo is er B-CLOSE, een sterke speler actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks. Daarnaast bieden ze hoogwaardige tweedehands toestellen, de klok rond geleverd vanuit hun verschillende vestigingen.

B-CLOSE slaagt erin steeds zeer snel op de bal spelen. Ze ontzorgen je bedrijf bij elke logistieke uitdaging. Hierbij kan je zowel kiezen voor verhuur als aankoop. Ben je op zoek naar een hoogwaardige tweedehands heftruck met garanties? Neem dan onderaan deze pagina makkelijk contact op.

Vind hier het actuele aanbod van de Hyster Approved Used-trucks.

Lees ook: B-CLOSE houdt uw heftrucks in topvorm

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven