Versie 3 B-Close.gif

Hoe haal je het maximale uit je heftruckpark?

Het belang van een sterke heftruckvloot valt niet te onderschatten. Verouderde heftrucks, slijtage of leeglopende batterijen: het kan de efficiëntie van je organisatie sterk in de weg staan. Daarenboven kost het onderhoud je vaak bakkenvol geld. Maar hoe haal je nu het maximale uit je heftruckpark en kan je de kosten verlagen?

Logistiek is een persoonlijk verhaal

Omdat elke logistieke situatie anders is, is het belangrijk een optimale oplossing te vinden voor uw specifieke activiteiten, toepassingen en uitdagingen. Niet alleen zijn er verschillende merken, ook bestaan er per merk diverse types en uitvoeringen: 3-wiel, 4-wiel, elektrisch, lpg, hefhoogtes, enz. Welk toestel is geschikt voor de specifieke taken van uw zaak?

Om dit te onderzoeken maakten we een zorgvuldige vergelijking van de mogelijke oplossingen. Wij doken in de heftruck-markt en selecteerden een hoop goede, veilige en betrouwbare merken. Je kan ook steeds advies inwinnen bij een specialist.

Hyster: ontworpen voor het zware en volcontinue werk

Hyster heftruckAls A-merk is Hyster een wereldspeler van formaat met het grootste gamma van magazijntoestellen, heftrucks tot containerhandlers. Worden zware eisen gesteld aan uw voertuigen of werk je met zware materialen? Dan ben je hier aan het juiste adres: een absoluut topmerk met heftrucks die tot 52 ton kunnen heffen.

Daarenboven staat Hyster voor een minimale impact op het milieu. Ze hebben een sterke reputatie op het gebied van duurzame hefapparatuur die teruggaat tot de jaren 1920.

Utilev: een topper voor intern transport

Ben je op zoek naar een heftruck voor minder frequent gebruik? Ga dan voor Utilev, een betrouwbare en rendabele oplossing voor intern transport in diverse industrieën. Deze heftrucks worden een paar uur per dag ingezet en zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk in onderhoud en betaalbaar.

 

Bulmor: dé oplossing voor zware en lange ladingen

Bulmor is een Oostenrijks merk van thermisch en elektrisch aangedreven zijladers. Deze duurzame toestellen zijn speciaal ontworpen voor zware en lange ladingen. Wat hen bovendien typeert is het bieden van klantspecifieke oplossingen, waarvoor ze beschikken over meer dan 30 jaar expertise.

Wil je meer weten over de heftrucks uit dit artikel? Neem dan contact op met de exclusieve aanbieder op de Belgische markt.

Carer: elektrisch aangedreven heftrucks

Carer heeft het grootste en meest volledige aanbod van elektrisch aangedreven heftrucks op de markt. Met heftrucks van 6 tot 20 ton gaan ze steeds voor toestellen op maat van de klant.

Charlatte: het stevige werk voor de industrie

Dé referentie voor elektrische trekkers en bagagedragers? KLAAR_Logistiek_Transport_ ADVERTORIAL3 B-Close_Charlatte 800px.jpg
Dat is Charlatte: een Franse speler die sterke oplossingen biedt voor de industrie. Hun toestellen kunnen lasten trekken tot 30 ton. Met wereldwijd meer dan 10.000 voertuigen in gebruik, zijn ze een speler waar je op kan rekenen.

Continental: een band voor elke industriële toepassing

Geen heftruck zonder banden. Daarom is er Continental: een gekende speler met een groot assortiment aan banden voor heftrucks, conveyers, havenvoertuigen, enz. Continental staat voor een lage kost per kilometer en bewezen kwaliteit. Een aanrader dus!

De ideale heftruck voor je zaak

Ben je op zoek naar een heftruck voor je zaak? Neem dan contact op met B-CLOSE: zij zijn dé exclusieve verdeler van bovenstaande topmerken.

B-CLOSE staat voor maatwerk en een persoonlijke aanpak. Je krijgt precies de machines en serciveprogramma’s die uw bedrijf echt nodig heeft, over de verschillende merken heen. Benieuwd hoe je uw logistieke uitdagingen kan counteren? Ontdek samen met B-CLOSE de oplossing op maat van uw zaak.

Lees ook: 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en B-CLOSE

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • B-CLOSE

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials