BCLOSE_Leaderboard.gif
Groupage pallet transport

Je palletvracht snel en betrouwbaar geleverd dankzij het ruimste landtransportnetwerk in Europa

Partner

DB Schenker helpt je voorsprong nemen op de concurrentie met zijn uitgebreide netwerk voor groupage landtransport. Dat netwerk verbindt 720 vestigingen in 36 Europese landen. In Europa biedt DB Schenker je de keuze uit twee diensten: DB SCHENKERsystem en DB SCHENKERsystem premium. We bekijken de eigenschappen en voordelen van de diensten. In mei 2019 is er bovendien een speciale actie voor groupage zendingen naar Spanje, Portugal en Italië. Je palletzending in no-time en uiterst voordelig naar Zuid-Europa!

DB SCHENKERsystem en DB SCHENKERsystem premium

DB SCHENKERsystem staat voor snelle, flexibele en betrouwbare leveringen van groupage zendingen van deur tot deur met dagelijkse vertrekken. Je krijgt bovendien transparante rapporten over het volledige traject van je vracht. Dankzij de nieuwe opties FIX DAY 10 en FIX DAY 13 bepaal je zelf op welke dag je zending voor 10:00 of 13:00 bij je klant geleverd wordt. Nog sneller en nog betrouwbaarder? Kies dan voor DB SCHENKERsystem premium: hierbij geniet je al de voordelen van DB SCHENKERsystem, maar heb je bovendien een prestatiegarantie. Als de zending niet op de afgesproken tijd bij je klant is, betaalt DB Schenker je de vergoeding voor het transport terug (onder voorwaarden, zie website). Dankzij deze snelle en transparante leveringen met gegarandeerde levertermijnen ben je je klanten nog beter van dienst. Hij kan op die manier beter plannen en zijn productieproces stroomlijnen. Met DB Schenker kies je bovendien voor een logistieke partner die sterk inzet op duurzaam werken en transporteren en de veiligheid van je lading.

Je palletzending in no-time in Zuid-Europa: boek in mei 5 pallets en betaal er slechts 3!

Dankzij zijn uitgebreide landtransportnetwerk is DB Schenker je partner bij uitstek voor dagelijkse groupage zendingen, ook naar het Zuiden van Europa! Voortaan kun je met DB SCHENKERsystem tot maar liefst vijf pallets snel naar Spanje, Portugal en Italië laten transporteren. Dat kan dankzij het uitgebreide netwerk van DB Schenker, dat 50 vestigingen telt in Spanje en Portugal en 25 in Italië. Bovendien kun je rekenen op uitgebreide e-services voor boeken, tracking en facturatie.

De lead times naar Zuid-Europa met DB SCHENKERsystem premium:

Spanje

  • Barcelona: 2 dagen
  • Irun: 2 dagen
  • Madrid: 3 dagen

Italië

  • Milaan: 2 dagen
  • Rome: 4 dagen
  • Bologna: 4 dagen

Portugal

  • Lissabon: 4 dagen
  • Porto: 4 dagen

Actievoorwaarden

Actie éénmalig geldig van 1 tot en met 31 mei 2019 op je eerste boeking voor een zending naar Spanje, Portugal en Italië.

Neem voorsprong op je concurrenten en versterk de relatie met je handelspartners in Europa en wereldwijd door te kiezen voor een snelle en betrouwbare logistieke speler: DB Schenker.

Meer weten?

DB Schenker logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DB Schenker

Ook interessant

Interessante bedrijven